#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kis lakás praktikus berendezése: egy különleges garzon

Budapesten is van rengeteg nagypolgári garzonlakás. Most arra hoztam példát, hogy mennyire stílusosan is be lehet rendezni egy ilyen lakást, mégpedig úgy, hogy nem kell feltétlen elrejteni a hálórészt sem. A bontott tégla falburkolat vagy fal, ad egy erős vagányságot a térnek, ez az alapállítás. Minden egyéb berendezést ehhez igazodva választottak. Az ilyen romos hangulatú falon a kontrasztosan modern dolgok nagyon jól harmonizálnak. A tükörajtós szekrények nagyítják a teret, és belesimulnak a környezetbe. Az ablakok alá rejtett világítást tettek, ami kiemeli a szép boltíveket. A konyhában patchwork mintás burkolatot használtak, illetve krétatábla festéket, a fürdőbe viszont bevitték a téglát (szerintem ez már új burkolat), csak vízálló fehér festékkel kezelték. Vessetek egy pillantást az éjjeli szekrényekre is. Bizony, így is lehet egy garzonban!

An inspiring studio apartment via freshome!Kis lakás praktikus berendezése:
-Kis lakás nagy ötletek
-Kis lakás, jó stílus
 -Elképedés 24 négyzetméteren!
SHARE:

7 megjegyzés

 1. garzon? ok hogy egy légtér de ez a lakás legalább 50 négyzetméter sztem... :)
  amúgy nagyon jó, ízléses, és otthonos, de én továbbra is a külön háló híve vagyok, praktikussági okokból

  VálaszTörlés
 2. Budapesten ez nem számít garzonnak. Itt garzonnak az számít, ha ennek a lakásnak a fürdőszobája a teljes alapterület...
  Akinek ennyi pénze van felújításra, az felvágásból bajlódik egyszobás lakással, telne neki palotára is.
  Sütis Zs.

  VálaszTörlés
 3. Ez tényleg nagyon tetszetős!
  Bár, egy - akár az ablakokon lévő függönyhöz hasonló - mobil térelválasztót tettem volna a háló és a nappali közé, kissé sejtelmessé és intimebbé varázsolva azt.

  VálaszTörlés
 4. a garzon az én 25 nm lakásom!

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű,de ez a magyar pénztárcának nem való

  VálaszTörlés
 6. Garzonnak garzon, es mindent nagyon eltalaltak benne. Csillagos 5os.
  Azonban Budapesten ilyen alaprajzu polgari lakasok sajnos nincsenek :( Nagyon ritka a kis meretu, de megis elheto ter(ekk)el rendelkezo polgari lakas. Tobbnyire csak fogtak a vonalzot es szetdaraboltak ezeket a jobb napokat latott gyonyoru lakasokat csoszeru sotet lyukakra. Persze fantaziaval mindenbol ki lehet hozni szepet, de itt fel kell kotni hozza a nadragot es kinyitni a penztarcat. Ez utobbi a lakasok siralmas muszaki allapota miatt muszaj.
  Szemelyszerint sokkal izgalmasabbnak tartom, hogyan lehet az ilyen kis tereket jol es stilusosan berendezni. Orulnek meg tobb ilyen irasnak, kedves Anita. Esetleg konkret budapesti lakasok bemutatasaval..akar alaprajz vs. terv formaban is.

  VálaszTörlés
 7. Jó lenne a lakásokhoz alaprajzot is mellékelni, mert akkor látható lenne, mi hol van, stb.
  Például ehhez a lakáshoz, bár kétlem, hogy Magyarországon van.

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig