#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Konyhabútor: csupafehér

Megrendelőimet két táborra tudnám osztani konyhai ízlés tekintetében:  1, álmaim konyhája fehér, 2, a fehér konyha nagyon unalmas. Megvallom Nektek, én az első csoportba sorolom magamat, imádom a fehér konyhákat. Megváltoztatni senki véleményét nem szeretném, így most azoknak kedvezek, akik szintén az első csoportba tartozónak gondolják magukat. Egy konyhai átalakulást hoztam mára, de ha tetszik a poszt, gyűjtök még egy csokorra való fehér konyhai inspirációt is mellé! Várom véleményeteket!

Kitchen makover before and after. For all the project details, please visit Seventh house's site!


Az átalakításhoz angol stílusú, fehér  Metro csempét használtak, és fehér kazettás konyhai frontokat. Fontos hangulati eleme a térnek, hogy sötét tónusú meleg burkolatot rakattak, illetve hogy olyan apróságnak gtűnő, de fontos részletekre is figyeltek, hogy például a szekrénysort lezáró elem is kazettás. A reggelizőpult könyves szekérnnyel az oldalán az én kedvencem!
SHARE:

17 megjegyzés

 1. Nekem a sötét jobban tetszik... a másik olyan mint egy kórház...

  VálaszTörlés
 2. Az eredti szebb volt + a fehér nagyon kényes. ;)

  VálaszTörlés
 3. milyen szép volt előtte is ! pedig én is az első táborba tartozom :-)

  VálaszTörlés
 4. Érdekes, ha már az apróbb részletekről szó esett, a mosogatógépet szebben beállíthatták volna, illetve lábazatot tehettek volna az alá is! De pl. a mosogatós szekrény és a sarok szekrény közé lehetett volna egy díszlécet tenni, vagy a sarok szekrényt nagyobbra gyártani. A kétféle fogantyú miatt olyan érzésem van, mintha elfogyott volna az egyik: "na jó, akkor a másikból kipótoljuk". Az oldal kazettásra gyártása pénz kérdése és nem a figyelmességé, de ha már kazettásra csinálták, kihozhatták volna front síkba az élét, így olyan hatása van, mintha: "ez volt, ezt tettük oda"!

  VálaszTörlés
 5. Én szívesen látnék még fehér konyha variációkat. A klasszikus a kedvencem (csontszín, krémszín), de hátha beleszeretek ebbe is. :) Minden megoldás érdekel!

  VálaszTörlés
 6. Szerintem jó lett. Mindenképpen szebb, mint előtte. Nekem is fehér a konyhám és nem kényesebb, mint bármely más szín, lemosni így is- úgy is le kell. A fogantyúkat pedig most már én is így tenném,-ha most vágnék bele a konyhafelújításba-,mert így, hogy mindenhol ugyanolyan a fogantyú elég unalmas és zsúfolt érzést kelt. A metró csempe abszolút befutó nálam, a reggeliző pult és a kerámia mosogató alap és a hűtő pedig pont olyan, amilyenre vágyunk. 10/10

  VálaszTörlés
 7. Kérdés: A "Before" konyhában található ablak és ajtó hová tűnt??? ;)

  VálaszTörlés
 8. Szép lett, de egy Kérdés: A "Before" képen látható ablak és ajtó hová lett??? Arra már nem volt szükség "After"??? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha kicsit jobban megnézed a képet az ablak ugyan ott van ahol volt,csak az ajtó lett befalazva,így növelve a konyha kihasználhatóságát.

   Törlés
  2. vagy csak egyszeruen be van zoomolva a kep ha megneziket a kozelit ahol akepeket mutatja a falon ott van az ajto!

   Törlés
 9. Szép lett a fehér színű, az én konyhám fehér Angliában. Nem kényes, a mellettünk levő házban pont a falunk másik oldalán van a kobyhajuk ( tükörképe a miénknek) sokkal nagyobbnak tűnik a mi konyhank, mert az ő butoruk barna! Azoknak ajánlom jobban a fehéret, akiknek kicsi a konyhajuk, mert tényleg optikailag nagyit a FEHÉR . Szerintem ez az egész kérdés ízlések és pofonok...

  VálaszTörlés
 10. OK, de hogy csinalta, ha s.barna butor feher lett? En is atalakitanam az enyemet, mert eleg ktg takarekosnak tunik, de elkepzelesem sincs, h hogy lehetne atfesteni, ha egyaltalan ez festes...

  VálaszTörlés
 11. hogy lesz a barnabol feher????? atfesti??? vagy hogyan???

  VálaszTörlés
 12. Én is az első táborba tartozom, de egy picit mégis sok a fehér ebben az esetben, vagy csak hiányolok valami színt ami feldobja, nem tudom. :) Nekem mediterrán színvilágú, kalvados bútorom van, barnás színvilágú az egész konyha - így vettük a házat. Gyönyörű, felújított a konyha, de mégis egy fehér lenne az én álmom is, szívesen látnék még pár ilyen képet a témában.

  VálaszTörlés
 13. Szia,

  nekem nagyon tetszik ez a csupa fehér konyhabútor.

  Üdv!

  VálaszTörlés
 14. Nálam is csak a fehér konyha jöhet szóba. De én valamilyen fa (tölgy) munkalapot tennék a fehér helyett. :)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig