#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Üzletmustra: Jam Home Szeged

Szeretnék bemutatni egy gyönyörű, franciásan elegáns lakberendezési boltot Nektek, ami Szeged belvárosában található. Azért az ország többi részén lakó kedves olvasómnak is érdemes megtekintenie a bemutatkozót, mert szerencsére webshopja is van a Jam Home-nak.
Mielőtt bármit is mondanék róluk, szeretném, ha megnéznétek egy-két képet tőlük/róluk...

A különleges lakberendezési tárgyak egy részét importálják, egy másik részét pedig maguk tervezik, maguk is gyártják le őket saját műhelyükben. Ilyen esetben egyedi megrendeléseket is vállalnak, például a gyönyörű betű alakú párnáikból különleges személyes ajándék válhat.  Roppantmód átsüt az a szeretet a kínálatukon, amilyen odaadással kezelik boltjukat, olyan jó, hogy itthon is van ilyen már!

Nemrég egy új, tágasabb üzletbe költöztek át, ami új lehetőségek tárházát nyitotta meg a tulajdonosok előtt. Idézek szavaikból:"Az új Jam  Home üzletünk nem csak külsőleg lett tágasabb, kínálatban is gazdagodtunk  és  szolgáltatásban is igyekszünk újat nyújtani.
 Márciustól olyanná alakítjuk a  bemutató termünket  üzletünket hogy mindenki egy kicsit második otthonának érezze a helyet. Ahol megáll egy kicsit az idő , lehet töltekezni, inspirálódni  és  összefuthatnak a barátnők egy teára kávéra és  minden vásárlónk a vendégünk is egyben egy forró kávéra."
 Szerintem mindenképp érdemes körülnéznetek személyesen a boltban (Szeged, Horváth Mihály utca 8.), ha arra jártok! Ha erre nincs lehetőségetek, akkor a webshopban is böngészhettek,  ráadásul ezen a héten 10.000.-Ft-os vásárlás felett ingyen házhoz szállítják a megrendelt termékeket!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig