#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Aldi háziasszonyai: beszámoló a sajtótájékoztatóról

Tegnap egy nagyon érdekes eseményen vettem részt, nem kötődik ugyan a lakberendezéshez, viszont nagyon érdekesnek találtam, ezért örömmel beszámolok róla. Az ALDI ugyanis úgy döntött, hogy egy kicsit személyesebb, és emberközelibb kommunikációba kezd, ami egyébként a cég filozófiájához nagyon illeszkedik, és egy vidám, élménygazdag sajtótájékoztatót szervezett, főzőbemutatóval, arcpakolás készítéssel, és termék vakteszteléssel a ChefParade-ban.  Így esett, hogy a tegnapi eseményen megismerkedhettünk az Aldi háziasszonyaival, Diával, Etellel, és Dórával, akik az 1500 pályázó közül egy nyílt, internetes szavazás során kiválasztásra kerültek. 

I was invited to Aldi's media event.

 Együtt a 3 háziasszonnyal, akik a valóságban is sugárzóan kedves személyiségek! :) Balról jobbra: Dia, Én, Etel, Dóra


Ilyen volt a főzőbemutató! Engem Dóra csirkemell receptje fogott meg, ami annyiból állt, hogy a nyers csirkemellett vékonyan bekente olivaolajjal (talán olivaolaj és vaj keverékével még fincsibb), összetört apróra pisztáciabelet, ezt összekeverte sóval, borssal, és ebben a keverékben meghempergette a husikat. Végül serpenyőben kisütötte, és egy kis friss salátával, lilahagymalekvárral tálalta.


Részt vettünk úgynevezett vaktesztelésen, az Aldinak azzal a stábjával, akik  egyébként tényleg minden nap 11 órakor tesztelik a saját kínálatukat, hasonló módon. Teszteltem sonkás pizzát (csak ránézésre, mert vegetáriánus vagyok :), oliva olajat, krémsajtot, és kekszet. A krémsajt volt a legérdekesebb, 9 féle krémsajtot egymás után még nem kóstoltam, tényleg van különbség köztük, méghozzá nem is kicsi. Megmutatták milyen elvárásoknak kell megfelelnie a zöldség-gyümölcs beszállítóknak (például a szőlőnek min 12 cukor fokosnak kell lennie, a pirosalma elvárt átmérője pedig 85 mm).

 Dia, az egyik háziasszony elárulta legjobb arcpakolásának receptjét, a kurkumás pakolást: fél kiskanál kurkuma, 1 kanál liszt, és annyi tej, hogy krémes állagot kapj, és ne folyjon le az arcodról. Ezt kell 10 percig hagyni hatni magunkon, természetesen 2 karika uborkával a szemünkön :)), és pihe-puha bőrt kapunk cserébe. Még több természetes szépségápolási praktikát találtok Dia blogján, ha érdekel Benneteket a téma, kattintsatok át.


Végül lencsevégre kaptam magunkat Dórival, egy kedves olvasóval, aki szereti a blogomat és ennek hangot is adott, amiért nagyon hálás vagyok, mert nagyon örültem neki!

És hogy legyen egy kis szabadtéri lakberendezés is, ajánlom figyelmedbe a kerti dekorációs témáimat, mert hétvégén már beköszönt a meleg nyár, lehet dekorálni a kertben, teraszon, nyaralóban:

-Kiszuperált hajók
-Gyönyörű veteményes kert!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig