#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Álomszép kertek: 23 kert inspiráció

Hétvégére és a kerti szezonra készülődve, hoztam Nektek fantasztikus kerti inspirációkat. Ha kert tervezés előtt állsz, vagy csak egyszerűen szeretsz álmodozni, garantálom, hogy fogsz kedvedre valót találni. 23 fantasztikusan szép, rendezett kert ötletet találsz ma nálam, különböző stílusban. Kíváncsi lennék, melyik a kedvencetek? Vigyázat, nehéz választás lesz! :)

Fantastic garden inspirations, via.

Még van 19 gyönyörűség, kattints a továbbra!


Még több kreatív kerti ötletet is találsz az oldalamon, ezeket javaslom nézegetésre:


-Kiszuperált hajók


SHARE:

14 megjegyzés

 1. Ezek gyönyörűek. Viszont mi van az időjárással? Egy eső szerintem elég nagy kárt tud tenni némelyikben, és egyiknél sem tűnt fel, hogy fedett lenne..

  Lilla

  VálaszTörlés
 2. Kutyásoknak is van remény ilyenre, vagy hasonlóra???

  VálaszTörlés
 3. Sablonos, ötlettelen. Hazánkban egyik kert növényalkalmazásának sincs létjogosultsága, nem értem miért nyomatják annyira a mediterrán irányzatot. Az örökzöld és tuja korszak után ez az új őrület, amivel le lehet húzni a szépérzékkel nem rendelkező gazdagokat. Nagyon hódít ez a minimál kertdizájn, méregdrága anyaghasználattal, de már leáldozóban van. Szerencsére...

  VálaszTörlés
 4. Mind a 23 kert különbözik egymástól, hogy lenne így sablonos? Szerintem a részleteket nem vetted észre...

  VálaszTörlés
 5. Talán ha egy kert van köztük.

  VálaszTörlés
 6. Ja. Minőségi anyag van. Sok. Drága. De, semmi igazán természetes, minden olyan mesterkélt. Még az autógumiba ültetett növény sem tűnik természetesnek. Környezetbarátnak semmiképp. A képek valószínűleg nem hazánkban készültek, mert országunk klímája nem jó a legtöbb növénynek. Én biztosan nem tudnék élni egyik kertben sem.

  VálaszTörlés
 7. Az a szerencse, hogy a címben nem az áll, hogy MAGYAR kertek...
  Ezek csak példák, hogy így is lehet a delfines szökőkutas muskátlis kert helyett...
  Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a magyar átlag emberrel, ha nem tudna mindjárt mindet sz*arozni, meg azon csámcsogni, hogy hűűűű ez drága... Nem drága emberek, hanem minőség... de persze ide kis országunkba jó a kőoroszlános kapu is... :D
  És a legfontosabb a barokkos giccsparádé :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem nagyon tetszenek, noha úgy gondolom, van ízlésem, és a környezetvédelem is fontos nekem. Ezek csak inspirációk. Sok műsort láttam passzívházakról, amiknek álomszép kert-terük van. Nem ellentétes a két dolog.

  VálaszTörlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 10. Hű, ezek gyönyörűek! Az idei Construma kiállítás is bemutatott ilyen irányzatokat, amikor benti kanapé, párnák vannak az udvaron, de egy másik ötletes, összecsukható bútorral az eső ellen is bemutattak megoldást!:) Itt van mindegyik, gyönyörűek voltak ezek is: http://aranyfotel.weebly.com/1/post/2014/04/a-legszebb-kertek-a-legnagyobb-hazai-ptipari-szakkilltson.html

  VálaszTörlés
 11. Tényleg nagyon szuper kis helyek,le a kalappal,köszönöm a képeket! De!
  Szerintem a kert,növényekről és a benne otthonra találó apró lakókról(madarak,hüllők,ízeltlábúak)kellene,hogy szóljon,legyen az veteményes kert,vagy dísznövényes kert,nem pedig modern stílusú kerti bútorokról.A kert lényege,hogy az emberhez közelebb hozza a természetet,akár a belváros kellős közepén,azért,hogy egy hosszú stresszes nap után el tudjunk bújni egy olyan helyre,ahol csak mi vagyunk és a természet,ahol gondolkodhatunk és ahol semmi más nincs,csak a madarak csicsergése és a virágok illata.Szerintem ennél idegnyugtatóbb nincs.Jómagam egy 1450 négyzetméteres kert tulajdonosa vagyok,ezért tudom mit beszélek.

  VálaszTörlés
 12. A cím helytelen, ugyanis ezek nem kertek, hanem teraszok...

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig