#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Kreatív ötlet: 5+1 csináld magad képkeret

Anna kérte, hogy mutassak pár ötletet arra, hogyan lehet egy kicsit olcsóbban előállítani képkeretet. Arról már sok bejegyzést írtam, hogy milyen jól mutatnak a különböző képek csoportba rendezve, de valljuk be, tényleg nem olcsóak a képkeretek. Azonkívül, hogy fáradtságot nem kímélve böngészünk a vaterán, vagy kimegyünk az Ecseri piacra, még léteznek jó megoldások. Nézzétek meg, miket gyűjtöttem össze:

Do you love pictures on tha wall? Would you prefer a DIY frame idea? Check out these clever options! via 1, 2, 3, 4, 5


1, használhatsz egy kiszuperált régi, osztásos ablakot képkeret gyanánt


2, ragaszthatsz dekortapaszból képkeretet a falra, de mielőtt minden szétragasztgatnál, ellenőrizd a falfestésedet, hogy nem szedi e le a festéket, mert nagyon fogsz bosszankodni, ha igen. Alternatív megoldásként azt javaslom, hogy egy nagy táblára ragassz ezzel a módszerrel (lehet ez karton, fehér bútorlap, habosított műanyagtábla), vagy ha ilyened nincs, és nem is szeretnél beszerezni, akkor ott van még az ajtód, vagy a hűtőszekrényed. Dekotapaszt találsz a www.dekortapasz.hu-n, és  a www.dekorellashop.hu-n is (itt erősebben ragadósakat vehetsz).


3, Készíthetsz kartonpapírból is ilyen helyes kis képkereteket...


4, ...vagy régi cédé tokból.

5, Készíts hungarocell díszcsíkból hagyományosnak tűnő képkeretet, sokkal olcsóbban jössz ki, ha ilyen széles keret a vágyad. Készítési képeket itt találsz.


+1, meglévő nagyobb képkereteden úgy használod fel, hogy sok kicsi képet teszel bele.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig