Otthon Design élőben – friss beszámoló a 2013-as kiállításról

Ma körülnéztem egy kicsit a Construmán, leginkább az Otthon Design kiállításon, sok minden van, érdemes kilátogatni a hétvégén. Holnap kevesebb időm lesz, mert szerencsére sokan éltetek a felkínált lehetőséggel, így egész nap ingyenes lakberendezési tanácsot adok, örülök neki! Azért akkor is gyertek oda a standunkhoz (F pavilon 202/A) ha nem kértek tanácsadást, mert vár mindenkit szeretettel a fácskám a hirdető paravánon, nagyon szeretne kizöldülni a kiállítás végére! Írjátok rá a neveteket és ragasszátok fel a levélmatricákat! Mária volt az első kedves olvasóm, aki élt a virtuális feliratkozási lehetőséggel, az ő nevét már fel is raktam.

A közös standunk: LuiSpirit Interior design (Berta készítette a stand terveit), Kertportal.hu, (Erika a bemutató kertet tervezte) Inspiraciok.hu! Szórólapokkal felfegyverkezve…

Meghívott kiállítók: Tatu Parasols napvitorlák bármilyen egyedi méretben és formában, Exotic Wood Hungary kültéri burkolatok és egzotikus konyhapult forgalmazók, Kupferreich vízköpő madarak, Tectona Grandis különleges kültéri bútorok.

Körülnéztem a Magyar Design kiállításon, jártam a Zalakerámia bemutató standjánál, ahol vár Titeket az Intericad is, bemutatja milyen gyorsan és milyen jó minőségben készíthettek ezzel a 3D-s tervezőszoftverrel látványképet. Tetszett még a Holland pázsit műfű, élethű és pihe-puha, és a Reneszánsz Zrt lakossági bemutatkozó része, hatalmas bemutatótelepüket Ürömön találjátok mindenféle különleges természetes követ forgalmaznak a süttői mészkőn túl is.

Leave a Reply