#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Délity bútor rovata: étkező, ahol nem csak eszünkÖrömmel mutatom be Nektek a Délity bútor Zrt. (100%-ban magyar  bútoripari cég) étkező garnitúráit:

Mindennapi életünk része az evés. Hol kutyafuttában, hol órákon át, hol sokat, hol keveset, hol hideget, hol meleget. De egyet bátran állíthatunk, hogy társaságban, asztalnál ülve még egy keksz is sokkal finomabb, mint egyedül és állva elfogyasztva. Ezért is adjuk meg a módját az étkezéseinknek és az étkezőnknek!

This is a sponsored post on a hungarian furniture company, called Délity bútor.
Kényelmi és gyakorlati szempontból az a legjobb, ha az étkezőnk a konyhában vagy éppen mellette található. Igen elterjedt ma az amerikai konyhás megoldás, így a konyhában szorgoskodó illető sem szigetelődik el az étkező társaságtól. Az étkező asztal méretét a rendelkezésre álló térhez és az általában az asztalnál étkezők számához válasszuk. Nincs annál bosszantóbb, mint állandóan hely szűkében lenni, vagy éppenséggel egy teljesen felesleges méretű asztalt kerülgetni. Ha a tér engedi, érdemes tálalószekrényre is beruházni, hisz ha a konyha messzebb van, akkor kéznél lehetnek a szükséges darabok, vagy éppen az ünnepi szettet tárolhatjuk ott, gusztusosan üvegajtó mögött. 

Egy jó atmoszférájú étkezőhöz időtálló alap bútordarabokra van szükség. Nézzétek meg a Délity Bútor Country családját, amelyből többek között tálaló szekrényt, étkező asztalt és padot is választhatunk.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig