#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezés: lakberendezési trendek, stílusok 2013, 2. rész

Az előző részben  5 olyan lakberendezési "trendről" olvashattatok, amit akár minimál költségvetésből, egy kis átszervezéssel, kipakolással, lefestéssel, betekercseléssel Ti is megvalósíthattok. Most is találtok 3 ilyen tippet, illetve 2 nagyobb volumenű trendelőrejelzésről is olvashattok. Remélem egyre többen leszünk, nem csak a divatban, hanem a lakberendezésben is trendkövetők! A legjobbkor csatlakozhatsz, amikor minden egyedi, és személyes megoldás nyerő!

Decorating trend ideas, via.


1, festett bútor - fesd le, fesd át, frissítsd fel, trendi lesz!


2, hódítanak az akvarell szerű minták és felületek: függönyön, óriás faliképen, vagy akár lámpabúrán...


3, vidám színre festett bejárati ajtó: ez a divat jó hatással van a hazaérkezésünkre!


4, a konyha, mint családi központ: a  gasztronómiai élvezetek egyre több család életében jelen vannak, mint ahogy az a tény is, hogy sok időt töltünk munkával. Így amikor készülődünk egy-egy közös ebédre, vacsorára a hétvégén, a konyha lesz a közösségi tér első számú színtere, érdemes tehát úgy kialakítani, hogy otthonos legyen. Ez egy egyre népszerűbb irányvonal, amit nem érdemes számításon kívül hagyni ha házat tervezünk, vagy átalakítunk.

5, bontott tégla minden a belső térben: reneszánszát éli a kisméretű tégla falburkolat, de most nem kipucolt klinker téglával menő díszíteni, hanem bontott, vagy bontott hatású téglafal a nyerő, natúr, vagy akár festett változatban. Struktúrát és mélységet ad egy-egy enteriőrnek.

Remélem ebben a 10 lakberendezési trend tippben mindenki talált kedvére valót!


SHARE:

1 megjegyzés

  1. Az utolsó képen a burkolat nem tégla, hanem rakott, méretre vágott terméskő. A hatása sokkal hidegebb, ridegebb, rusztikusabb mint a téglafalé.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig