#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Az Ikea bemutatja: az új Stockholm kollekció

Szerdán hivatalos voltam az új Stockholm kollekció bemutatójára, az Örs Vezér téren található Ikea áruházba. A Stockholm kollekciót eddig Magyarországon nem láthattuk, ha valaki ismerte és szerelmese volt ennek a ú.n. prémium kategóriás ikea termékcsaládnak, Ausztriába kellett vándorolni a kollekció darabjaiért. Szerencsére most már láttak benne fantáziát, hogy itthon is talál magának értő és szerető vásárló közönséget, így először ebben az évben, mostantól megvásárolhatóak nálunk is a Stockolm kollekció bútorjai és kiegészítői.

A bemutató nagyon kellemes és érdekes volt, betekintést engedtek a formatervezett tárgyak születési fázisaiba, felhívták apró, de fontos és okos részletekre a figyelmet. Kipróbáltam a modern füles fotelüket, aminek például a fejpárnája állítható magasságú. Nem mehetek el amellett a tény mellett, hogy többen kérdeztétek a facebookon, honnan van a cipőm :) H&M-be menjen, aki ilyen égszínkék magassarkúra vágyik!

I was invited to the release of the new Ikea Stockholm collection  in Hungary!


Nézzétek a képeket:


Diófa furnéros franciágy, bőr hátpárnákkal...


Elnézést kérek a kócosságért... :)


Levél alakú gyönyörű kis pakolóasztalkák...

Nézzetek meg néhány képet a katalógusból is!Ha kíváncsiak vagytok az Ikea Stocholm kollekció összes darabjára, ide kattintva nézhetitek meg!

Még több Ikeás hírt itt találtok!

SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig