#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Gyerekszobák: 10+1 gyerekszobai inspiráció

Ha gyerekszoba kialakítása előtt álltok, érdemes megnéznetek ezeket az inspiráló megoldásokat. Az emeletes-, vagy galéria ágyakkal sok hely nyerhető, akár 1, akár 2 gyermek alszik egy szobában. Hangulatos és egyedi tippeket találtok az alábbi képválogatásban, hogy láttassam, nem csak a standard bútoripar által kínált lehetőségek vannak. Íme 10+1 inspiráló gyerekszobai ötlet, emeletes- vagy galéria ágymegoldásokkal!

Kidsroom loftbed inspiration, via.

Íme a legkedveltebb gyerekszobai inspirációk:-tippek kis gyerekszoba berendezéséhez
-Könyvespolcból babaház
  -5+1 beépített menő kuckós ágy
-dekorálj ruhával
-kreatív ötlet: gumiállatkákból cserép
-10 játékkonyha ötlet, amit magad valósíthatsz meg
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Ezek tok jo otletek!
  Milyen magasak ezek a szobak? 2,85 m belmagassaggal megvalostithatok az ilyen emeletes agyak?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen. Osztalékként már volt hasonló megrendelésem. A fekvő magasság nem kell hogy több legyen mint 70 cm egy gyerek esetében

   Törlés
 2. Az emeletes ágyhoz elég normál, 2,8-3 m körüli belmagasság, a fekvő galériához 3,40, az álló galériához kb 4m-es belmagasság szükséges!

  VálaszTörlés
 3. Nekem az a kérdésem, hogy kb. hány éves kortól javasolt ilyesmi "galériázott" ágy? Egy kisebb funkció váltás előtt állunk. 2 kicsi gyerekünket (2,5 és 6 hónapos) szeretnénk egy szobába rakni (hogy nekünk is legyen hálószobánk), de ahhoz már nem elég nagy a szoba alapterülete, hogy ágyak is, meg játék tér is, és félig meddig nappali funkciót is betöltsön. Ezért gondoltam erre a megoldásra. (No meg, ha gyerek lennék, én is ilyen kuckót akarnék) Fent alvóhely, alatta most játék, később akár íróasztal. A lépcső talán (fiókos) polc lenne játékoknak.
  Szóval 2,5 évesnek lehet már ilyen magasított kuckót csinálni? (Természetesen tennék oda megfelelő védelmet, hogy ne guruljon le alvás közben) És kb. hány éves korig élvezik ezt a gyerekek? Mikor kell újra gondolni a szobát?

  VálaszTörlés
 4. Ez engem is érdekel, nálunk a 3,5 éves nagylány kap hamarosan új szobatársat a fél éves kistesó személyében...
  Köszönöm:
  Cynthia

  VálaszTörlés
 5. Nem minden gyerek alszik szívesen a magasban. Nálunk januárban lett kész a magaságy, de csak július óta alszik benne szívesen a kislányom. Áprilisban lett 4 éves. Még nem volt érett erre a változásra, de most nyáron sokat önállósodott, így az új ágy birtokbavétele is megtörtént, és azóta imádja!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig