#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Padlóburkolás mesterfokon az Exponával

Egy újabb különleges lelőhelyet szeretnék bemutatni Nektek, fogadjátok szeretettel az Expona burkolatok bemutatkozó anyagát!

Ha különleges padlóburkolatot keresel: legyen az gyönyörű és rusztikus fa felület hatású, vagy éppen betonimitáció, esetleg természetes kőburkolat minta… Ha szeretnéd, hogy mikor rálépsz ne legyen nyekergés, kopogás… Ha jó minőséget, valódi struktúráltságot keresel, és nem PVC hatást, ha szeretnéd a konyhádban is, vagy a kár a fürdőszobádban is ezt látni... akkor segíthetünk: az Expona padlóburkolatai pont ilyenek, és most 2013-ban az új Expona Design termékcsalád 80 különleges és egyedi tervezésű padlóburkolattal is elő rukkolt, nézzétek meg őket. 

 Sok helyen találkozhattatok velük már élőben is, hiszen a Max City-ben, a Kikában, az Intersportban, a Triumphban, a Levisben, és a Burger King üzleteiben is az Exponával burkoltak. Az EXPONA minden ízlés és stílus számára megfelelő dekorációs burkolatot kínál. Az padlóburkolatokkal hosszú távra tervezhetünk, felületük ellenálló és így biztosan tartósan szép padlónk lesz. Természetesen árban is felveszi a versenyt, hiszen már bruttó 4.500.-FT/m2-tól választhatunk burkolatot otthonunkba! 
 Nézzétek meg legfontosabb tulajdonságait, melyek megkülönböztetik a hagyományos laminált parkettától: 

 - teljesen vízálló, vizes helyiségekben is használható 

 - padlófűtésnél a "vékonysága" miatt sokkal hatékonyabban, gyorsabban melegszik fel az adott helyiség 

- meglévő burkolatra is használhatjuk bontást elkerülve A lerakás pedig gyorsan és tisztán végezhető el. Előfeltétel, hogy legyen egy síkfelületű, egyenletes és nedvességelvezető alapunk. - szerelési magassága mindössze 2,0-3,5 mm! (ez rengeteg ügyfelünknek jól jött már) 
 Hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük a választást, egy segítséget is adunk termékeinkhez: az EXPONA hasznos és játékos tervező programjának segítségével könnyen megtervezhetjük otthonunk burkolatait már jóval a munkálatok megkezdése előtt. 
Próbáljátok ki a tervező programot, nézzétek meg melyik Expona mutatna a legjobban nálatok: http://expona.hu/klikkelj-es-tervezz/


 Ha szeretnétek értesülni újdonságainkról, csatlakozzatok az Expona Facebook oldalához

 A cikk szponzorált tartalom, de ez nem befolyásolja azt a tényt, hogy csakis olyan terméket ajánlok Nektek, amit én is elismerek, és szívesen betervezek.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig