#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Itt a nyár! Árnyékoljunk a tetőtérben is: tippek a VELUX cégtőlOtthonunk hangulatát jelentősen befolyásolják a kiegészítők és függönyök, ez a tetőtérben sincs másképp, azzal a különbséggel, hogy a tetőtéri ablakokra nem praktikus függönyt akasztani. Sajnos mégis nagyon sokan megteszik ezt, nem gondolva arra, hogy egy függöny nem nyújt védelmet sem a hőség, sem a napsugarak ellen. A tetőtéri árnyékolás esetében hatványozódnak a homlokzati ablakoknál is figyelembe vett szempontok; tapasztalatok szerint sokkal inkább kinézet alapján, dekorálás céljából választunk kiegészítőket, függönyöket, mintsem hogy a napsugarak elleni védekezésre fókuszálnánk


A VELUXcég különböző praktikus, hatékony és mégis dekoratív megoldásokat kínál VELUX tetőtéri ablakaink „felöltöztetéséhez”. Attól függően, hogy mennyire szeretnénk lakásunkból kizárni, vagy éppenséggel beengedni a fényt, több lehetőség közül is választhatunk. Kívülre szerelhetünk redőnyt vagy külső hővédő rolót, belülre pedig fényzáró rolóból, rolettából, reluxából, harmonika- és energiarolóból választhatunk.
A legnépszerűbb árnyékoló a fényzáró roló, amely egyfajta sötétítő függönyként funkcionál, anyagán - annak színétől függetlenül - nem hatol át a fény, így segítségével akár teljes sötétséget is teremhetünk a térben. Ha a napfényt nem szeretnénk teljesen kizárni otthonunkból, akkor válasszunk rolettát, harmonikarolót vagy reluxát. A roletta nagyon egyszerű megoldást nyújt, anyaga lágyan megszűri a fényt, így alig észrevehetően még némi plusz színt is csempész a tetőtérbe. Ha csak dekorálni szerelnénk, válasszuk a pliszírozott anyagú harmonikarolót, ez leginkább a homlokzati ablakokon megszokott függönyhöz hasonlít. Ezeken túl dönthetünk a dupla pliszé anyagú energiaroló mellett is, amely lehúzott állapotban szinte teljes sötétséget biztosít. És ami a legjobb az egészben: a rolók felszerelése az egyedülálló Pick&Click! rendszernek köszönhetően csak néhány percet vesz igénybe. Csak tudjunk választani a rengeteg szín és design közül! SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig