#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyereményjáték a Hansgrohe felajánlásával!

****Frissíve! A nyerters Bagladi Andrea lett, gratulálunk!****

A több kevesebb. Ez a szlogenje a Hansgrohe új, Eco smart technológiás csaptelepeinek. Aki egyszer már kipróbálta egy Hansgrohe csaptelep puha, de telített vízsugarát, rögtön megérti, hogy miről is van szó. A Hansgrohe csaptelepek nemcsak olyan átfolyáskorlátozóval vannak felszerelve, melyek a nyomástól függetlenül csökkentik az átfolyó víz mennyiségét, hanem egy olyan speciális, a kifolyóba épített perlátorral is el vannak látva, amely a víz és levegő keveredése által igen kellemes vízsugarat hoz létre –még akár 5 literes percenkénti alacsony átfolyási mennyiség mellett is. A Hansgrohe víztakarékos termékeit itt veheted részletesebben is szemügyre, érdemes megnézni őket!

Szeretnétek játszani egy ilyen Raindance Select kézizuhanyért? Egyszerűség a zuhanyzóban is. A "Klikk" azaz "Select" filozófia található a Hansgrohe Raindance Select termékeinek hátterében. Az új, okos gombbal felszerelt mindentudók jelentik a helyes választást mindazok számára, akik értékelik a kényelmes zuhanyélvezetet, és az időtlen, modern fürdőszobai dizájnt. Legyen szó kézizuhanyról, fejzuhanyról, termosztátról vagy showerpipe-ról.
Ha szeretnél részt venni a nyereményjátékban, lájkold a Hansgrohe facebook oldalát ide klikkelve és válaszolj az alábbi kérdésekre! 
1,Milyen vízsugarakkal rendelkeznek az új Raindance Select kézizuhanyok?


2,Mennyit fogyasztanak az EcoSmart, azaz víztakarékos kézizuhanyok?


3,Milyen színben lehet kapni az új Select termékeket?


(segítséget a válaszokhoz itt és itt találsz)


Válaszodat küld el emailben nekem, az anita@inspirithome.hu emailcímre, Hansgrohe nyereményjáték címmel.
A játék 2013. július 28-án, éjfélkor zárul, hétfőn sorsolunk.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig