#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

VELUX Színvarázsló: színes dekortippek tetőablakokra


A tetősíkablakok üvegfelületét nem csak a nyári hőséget megfékező árnyékolókkal érdemes ellátni, hanem olyan belső rolókkal is, amelyek aztán egész évben lakásunkat díszítik. A tetősíkablakok legnagyobb gyártója, a VELUX cég típusban és színben is széles árnyékoló-választékot kínál. Választás előtt érdemes kipróbálni a Színvarázsló alkalmazást, amelynek segítségével akár 11.000 variáció közül választhatjuk ki otthonunk színvilágához és ízlésünkhöz leginkább passzoló árnyékolót. Ez a szám már jó eséllyel lefedi a mi igényeinket is.    


A sínes roletták, amelyek vászonanyaga lágyan szűri meg a lakásba jutó fényt, 33; a fényzáró rolók, amelyek anyagán nem hatol át a napsugár, 40; a pliszírozott anyagú harmonikarolók pedig, amelyek kifejezetten dekorációs célra készülnek, 33 divatos színben érhetőek el. Ezen kívül még reluxa és energiaroló is szerepel a kínálati palettán.A Színvarázsló modulban különböző tetőtéri helyiségeket tudunk berendezni és kiszínezni. Az alkalmazás lényege azonban, hogy a megalkotott szobákhoz megfelelő tetőtéri árnyékolót találjunk.  A program használata egyszerű: ki kell választanunk, hogy milyen helyiséghez – konyhához, nappalihoz, hálószobához vagy gyerekszobához – szeretnénk árnyékolót, majd az ablakokra kattintva már böngészhetünk is a különböző színek, minták, típusok és stílusok között.


De véletlenszerű szín- és stíluskombinációkat is generálhatunk a kiválasztott szobához, amelyekből kiindulva talán könnyebbé válik számunkra a döntés. Így, hogy azonnal látjuk a szimulált végeredményt, egyúttal inspirációt is gyűjthetünk.  Az alkalmazás ráadásul még javaslatokat is tesz nekünk, hogy az adott színű szobához milyen árnyékoló illik igazán.


Csak kattintsunk ide, és már kezdhetünk is játszani a színekkel, stílusokkal, lehetőségekkel.

Ha pedig lendületbe jöttünk a Színvarázslóval, kipróbálhatjuk a VELUX honlapon található többi interaktív modult is.

Szponzorált tartalom.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig