#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezési munkám a FRESHOME címlapján

Tegnap borzasztó nagy megtiszteltetés ért, legutóbbi lakberendezési munkám felkerült az egyik leglátogatottabb külföldi lakberendezési magazin, a Freshome címlapjára. A Freshome oldalát havonta 3.8 millió egyedi látogató nézni meg, itt kapni méltató szavakat... hát mit mondjak, még a lélegzetem is elállt... :) Köszönöm a Freshome szerkesztőinek, elsősorban Laviniának, hogy bemutatták a lakberendezési munkám, és még egyszer köszönöm a megrendelőimnek is a bizalmat és az együttműködést. Itt elolvashatjátok az eredeti cikket a freshome-on, ide kattintva pedig az én korábbi lakásbemutatómra juthattok.

A szemfülesebbek észre vehették, hogy megújult céges weboldalam is, ezután a www.inspirithome.hu oldalon éritek el referenciáimat, a logó kialakításában segítségemre volt az Outline Blog írója, Dani, akinek ezúton is köszönöm a segítséget.

Yesterday I received an inspiring feedback from Freshome, they featured my latest interior design work on their great and polpular site. Thank you very much, it's a great honour for me!SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig