#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hőszigetelési tippek kezdőknek

A hőszigetelést sokan nem tekintik fontosnak felújítás során, hiszen ez nem látványos része otthonunknak. Miért érdemes mégis szigetelni? Kedves szponzorom tippjeiből megtudhatod, mire figyelj oda vásárláskor!

1. Miért hőszigetelj? Mert rengeteg energiát spórolhatsz meg, amivel nemcsak a környezetnek, de magadnak is jót teszel: pénzt takaríthatsz meg, hiszen kevesebb lesz a fűtés és a légkondicionálás költsége, ráadásul télen-nyáron kellemes hőmérséklet lehet otthonodban. Sőt, egy jó minőségű hőszigetelés 25-30 évig is kitart, mégis akár már 3-4 év alatt megtérülhet az ára. Hogyan? Kattints!


2. A lambda érték.  Ez az érték mutatja meg a termék hőszigetelő képességet, vagyis azt, hogy mennyi hőt enged elszökni a lakásból. Minél kisebb ez a szám, annál jobb! Nézd meg, hogy mely termék rendelkezik jelenleg a legjobb lambda értékkel a piacon!


3. A vastagabb jobb – a hőszigetelésben is Míg Magyarországon az 5-6 cm vastagságú hőszigetelés az általános, addig Szlovákiában és Ausztriában szinte már senki nem használ 9-10 cm-nél vékonyabb szigetelést. Kattints, hogy megtudd, mennyit spórolhatsz az egyes vastagságokkal! 4. A szín is számít! Gondoltad volna, hogy a hőszigetelő anyagok kiválasztásánál a szín sem elhanyagolható szempont? A speciális alapanyagú szürke hőszigetelő anyagok ugyanis akár 30%-kal jobb hőszigeteléssel rendelkeznek a hagyományos fehér társaikhoz képest.


5. Válaszd a legjobbat! Meggyőztünk? Akkor próbáld ki a piacvezető Austrotherm innovációját, a Grafit® Reflex hőszigetelést, amely egymagában ötvözi a legjobb tulajdonságokat! Szerencséd van: most akár 50%-kal olcsóbban juthatsz hozzá október 31-ig!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig