#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Új Internorm ablak bemutatóterem - a design és az energiatudatosság fellegvára


Fogadjátok szeretettel az Internorm felhívását első hivatalos magyarországi bemutatótermük megnyitására és a családi napokra!

A Magyarországon 10 éve hivatalos képviselettel működő INTERNORM újabb sikeres állomáshoz érkezett: régóta dédelgetett álom válik valóra az első hivatalos Internorm bemutatóterem szeptemberi megnyitásával, mely az egész magyarországi ablakszakma presztízsét is emeli.


A több, mint 80 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozás 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát. A tulajdonos Klinger család generációkon átívelő, szakma iránti fanatikus elkötelezettsége mindenkit magával ragad: nemcsak a gyárban dolgozók testtartásán látszik, de a fejlesztő mérnökök sziporkázó ötletein is, melynek eredményeképp az Internorm történetét forradalmi újdonságok és szabadalmak áradata kíséri.


A fentiek miatt nem meglepő, hogy Magyarország passzívház slágerablaka az Internorm. A tavalyi passzívház nyílt napokon bemutatott 16 ház közül 13-ba az Internorm ablakait építették be rendkívüli hőszigetelőképességüknek köszönhetően.


A 600 nm²-es bemutatóterem megnyitása lehetőséget nyújt a vásárlóknak arra, hogy a legfrissebb design-ok formájában tapasztalják meg az igazi Internorm minőséget és élményt, legyen szó modern, minimál vagy klasszikus sílusról. Ami pedig igazán interaktívvá teszi a kiállítást, az a konkrét beépítési szituációk bemutatófalba építése (pl. passzívházas, vagy alacsony energiaházas beépítési mód), így a műszaki részletek pontosabb megismerése és megértése is lehetővé válik nemcsak a magán építtetők, hanem a szakemberek számára is.
Magyarország első állandó ablak kiállítása hétköznapokon, 9.00-17.00 óra között rengeteg innovatív megoldással és exkluzív újdonsággal várja az érdeklődőket. További információkért kattintson!
 


Internorm – A jövőm ablaka.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig