#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

5 szempont, amit érdemes megfontolni tetővásárláskor!

Ha építkezel, érdekes lehet a Gerard tető cikke számodra, ajánlom figyelmetekbe!  

Az orkánerejű szélviharok és a súlyos károkat okozó jégesők egyre gyakoribbak hazánkban is. Ilyenkor különösen jól jön, ha olyan tetőnk van, ami ellenáll az időjárás szeszélyeinek. Na, de milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó tető?

 1. Első a biztonság! Az egyre szélsőségesebb és kiszámíthatatlanabb időjárás miatt az elsődleges szempont, hogy tetőnk teljes mértékben vihar- és jégesőálló, valamint beázásmentes legyen. Ezt a tetők piacán unikumnak számító 8 pontos, orrirányú rögzítésmód garantálja. Nézd meg, melyik tető vészelt át ennek köszönhetően 180 km/h-val tomboló viharokat is! 


2. Hosszú élettartam Ha jól választunk, akkor a tetővásárlás nem pénzkidobás, sokkal inkább hosszútávú befektetés. Keresd a kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acél tetőket, mert ezek kivételesen hosszú ideig ellenállnak a korróziónak! Sőt, van olyan gyártó, aki 50 év időjárás- és korrózióállósági garanciát ad – még extrém igénybevétel esetén is! 


3. Minél könnyebb, annál jobb! Gyakori tévhit, hogy a könnyű tetőt elfújja a szél. Ez nem igaz, hiszen minden a rögzítési módon múlik! Ráadásul, a könnyű héjazati súly a már meglévő tetőhéjazat bontás nélküli újrafedését is lehetővé teszi. Ezzel nemcsak időt, de még pénzt is spórolhatsz! 4. Környezetbarát tető egy életre Érdemes hosszú élettartammal rendelkező és újrahasznosítható terméket választani, mert ezzel nemcsak magunknak, de környezetünknek is jót teszünk. Mivel kevesebb nyersanyag kerül felhasználásra, így az előállítás során fellépő környezetterhelés is csökken.


5. Elegáns tető = kellemes otthon A biztonság mellett azonban a szépség sem elhanyagolható, hiszen mindannyian olyan otthonra vágyunk, ahová minden nap boldogan megyünk haza. Ha stílusos tetőről álmodozol, kattints!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig