#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

3D tervezőprogram ÚJDONSÁG: Intericad T6

Akik régebb óta olvasnak, tudják, hogy odavagyok azért a lakberendezési programért (Intericad 3d-s lakberendezési program), amit használok. Gyors, logikus és a 3D-s render képei nagyon élethűek, (nézzétek meg legutóbbi fürdőszoba terveimet)

ezáltal a megrendelő pontosan megérti, és látja, mit terveztem neki. A tervező program 3 D-s alaprajzait is nagyon szemléletesnek tartom.
 Az InteriCAD lakberendező program családnak különböző termékei vannak: bútorüzleteknek a virtuális eladótérnövelő-Iscan, konyhabútor üzleteknek a KD Max , fürdőszoba boltoknak a Ceramic King, lakberendezőknek az Intericad Lite, és most megérkezett a legújabb teljes körű lakberendezési program legújabb verziója- az Intericad T6.Az InteriCAD T6 leváltja az elődjét és új szolgáltatásokkal áll a felhasználók rendelkezésre. Az InteriCAD T6 a legszélesebb szolgáltatással rendelkező verzió, elsősorban belsőépítészek és lakberendezők számára javasolt. Ilyen látványterveket tud, aminek minden részletét a tervező álmodhatja meg...Főbb újdonságok: 

- Korábbi projektek részeit, ötleteit lehet pillanatok alatt klónozni, anélkül, hogy a komplikált másolási eljárásokba keverednénk. 

- Az alapkönyvtár jelentősen kibővült. Most már több mint 10 000 db berendezési tárgy áll a rendelkezésre. 

- Könyvár objektumot most már az internetes térből is választhat. A folyamatosan frissülő adatbázis felhőből bárki használhat és hozzáadhat. Szolgáltatás közvetlenül a programból is elérhető. 

- Az elemes vagy lapra szerelt bútorok tervezését támogatja egy új funkció, ahol pár paraméter megadása után kész a korpusz, majd egy újabb beállító ablak használatával előáll a teljes bútor. Az InteriCAD T6 tervezőprogram minden modellezési funkcióra ad megoldást, és az eredmények „vevő meggyőző” látványképeken, videókon mutathatók meg. Nem túlzás azt mondani profi megoldás profi tervezőknek. Akit érdekel, érdemes a K-Ép Stúdióhoz bejelentkezni egy tanfolyamra, bemutatóra, hogy megnézzétek milyen csodákat tudsz a tervezőszoftver megálmodni.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig