#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Design hét 2013 - ahogy én láttam

3 különleges programot szeretnék bemutatni Nektek, az idei Design hétről.

Az első esemény a MadeinHungary kiállításon magyar designerek és iparművészek által tervezett friss termékek az év újdonságai kerülnek bemutatásra. Legérdekesebb az idei felhozatalból számomra a Kattuska hintaló-íróasztal-etetőszék kombinációja volt, nézzétek csak hányféleképpen lehet használni ezt a különleges bútordarabot...

A koncepció:
AZ ÚJ HINTALÓ... ...körvonala egy szabadon vágtató paripát idéz. A hintalovat egy mozdulattal átfordítva rajzasztalként, felállítva pedig etetőszékként használhatjuk. Ez a három termék egyben persze csak egynek való helyet foglal el a lakásunk teréből. Hosszú éveken át lehet tartós használati tárgya és design gyerekjátéka a kisgyerekes családoknak. Nézzétek meg a Kattuska többi termékét is!

A második esemény, amin részt vettem egy igen különleges budapesti séta volt a Hosszúlépés szerevezésében. A sétát Fűszeres Eszter gasztroblogger vezette a Streetfood elnevezésű, mintegy 2 órás sétát, aminek fő tematikája az alábbi volt:


Az elmúlt időszakban rohamos sebességgel nyílnak Budapesten a könnyen, gyorsan fogyasztható és szállítható utcai ételeket kínáló büfék, bárok, bisztrók. A magyar gasztroforradalom új állomásait vizsgáljuk, ahol a hamburger kulinária, a papírdoboz pedig design elem, miközben az elmúlt évtizedekben is kalandozunk, megnézve, miből nőtt ki a mai streetfood kultúra. 


Tonhalas frissen készült olasz tésztát kóstoltunk a 2Spaghi-nál... A Hosszúlépés sétáit mindenkinek javaslom, aki szeretne egy tartalmasan eltöltött sétát Budapesten, rengeteg különböző témájú városi sétájuk van, köszönöm Travellinának, hogy felhívta rá a figyelmemet.

A harmadik esemény, egy szuper kis esti program volt a Kubus Design Store szervezésében. Az üzlet kiemelten foglalkozik az inteligens otthonokhoz szükséges technikai megoldásokkal, Gira kapcsolókkal, szerelvényekkel. De nem maradnak ki a kínálatukból a designer bútorok, designer tapéták (Élitis), fűtőtestek, és a különleges tükörbe építhető tévék sem.
A fogadáson Mauríció Karam belsőépítésszel,


Zai Viki lakberendező barátnőmmel, a Dizain stúdió vezetőjével és Szedlacsek Erzsébettel. Köszönjük a nagyszerű bemutató megszervezését!

Ti voltatok valamilyen eseményen, ami érdekes volt?

SHARE:

1 megjegyzés

Blogger Template by pipdig