Egzotikus útikalauz hideg őszi napokra

Fogadjátok szeretettel legújabb szponzorom, a Kartago tours cikkét!

Utazni csodálatos dolog: lélegzetelállító tájakat látni, eddig ismeretlen kultúrákat megismerni, vadiúj ízeket kipróbálni. Csupa élmény az egész! Rádadásul egy csapásra otthonodba varázsolhatod a szívedhez közelálló ország hangulatát, ha magaddal hozol egy-egy jellegzetes tárgyat. Azonban a mesébeillő utazások önmagukban is ihletet adhatnak a lakberendezéshez. Inspirálódj most egzotikus tájakkal!

Sissy és Colombus földje, az istenek jókedve: Madeira
Méltán volt Sissy kedvence Európa természeti adottságok tekintetében legvarázslatosabb szigete, Madeira. Az örök tavasz birodalmának is nevezett sziget azonban nemcsak ezért lett népszerű: Levada séták a helyi vízelvezető csatornák mentén, UNESCO védelem alatt álló babérerdők lankás vidékei, a Pico do Areiro csúcsáról nyíló lélegzetelállító kilátás Funchal öblére, kontrasztos bazaltcsipkék és elomló, fenséges sziklapartok – ezek jellemzik Madeira csodálatos tájait. 

Szerelmes szigetek: Dominika 

A nászutak és a romantika tökéletes helyszíne a Karib szigetvilág legvendégszeretőbb és legnapsütésesebb országa, Dominika. Itt pároddal átélheted az egzotikus tengerpartok és források idilljét, valamint a kókuszpálmák oltalmat adó árnyékában eltöltött felejthetetlen pillanatokat. Ha kísérletező kedvűek vagytok, a helyiekkel vadregényes erdei kirándulásokra mehettek, vagy megtapasztalhatjátok, milyen, amikor karibi koktélotokat kókuszdióban kapjátok. 

Kuba: forró, latin hangulat

A spanyol és afrikai kultúra szerelméből született meseszép ország, Kuba különleges, latinos hangulatával rabul ejti az odalátogatókat: forró salsa, világhírű szivarok, rum és latin-amerikai kultúra minden mennyiségben. Ha szeretsz nosztalgiázni, csodás palotákban és katedrálisokban sétálni, vagy csak elmerülni a tenger végtelen szépségében, ott a helyed! Igazi ínyenceknek való ez az úti cél! 

Ha október 31-ig foglalsz, most elképesztően jó árakon utazhatsz a Kartagoval, legyen szó a spórolós Egyiptomról, vagy az örök tavasz szigetéről, Madeiráról, netán az egzotikus dél-amerikai kalandokról!

Leave a Reply