#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Konyhabútor olasz módra - magyar gyártótól

A konyha minden otthon középpontja. Itt gyűlik össze a család, itt indul és zárul a nap, baráti beszélgetések, ez a nagy közös főzések helyszíne. A Mobilan konyhabútorok ezekhez a mindennapi és különleges pillanatokhoz adják meg a tökéletes környezetet, engedjétek meg, hogy bemutassam ezt a konyhabútor gyártó céget, akiket már több, mint 1 éve ismerek, és tapasztalataim alapján jó szívvel ajánlok. A cikk végén olvasóimnak most egy kedvező lehetőséget is felajánlottak, szóval érdemes végigolvasni rövid bemutatkozó cikküket.A Mobilan konyhabútor igyekszik minden új és megújuló otthonba elvinni az utánozhatatlan olasz minőséget és életérzést, ahogy azt cégünk megalapítása óta, több, mint 20 éve tesszük minden projektünkben. Az évek alatt már szinte mindenféle kívánsággal és problémával találkoztunk, és szakembereink minden elvárásnak és igénynek megfelelve mutatták meg számtalan helyen, hogy mi is az az igazi Mobilan stílus! Kérjük ide kattintva tekintsék meg a széles konyhabútor termékpalettánk egy kis szeletét, amik inspirációnak szolgálnak, ezeken kívül bármilyen egyedi elképzelést is meg tudunk valósítani. Az utánozhatatlan olasz életérzés már Magyarországon is megrendelhető, méghozzá elérhető árakon.


Szeretnénk megmutatni Önöknek pár referenciamunkát és konyhabútor stílusvariációt, amikkel nem csak megrendelőink voltak nagyon elégedettek, de mi is igazán büszkék vagyunk az eredményre!
Szeretnénk egy kis szeletet abból is megmutatni, hogy mi tényleg minden különleges kérést megvalósítunk, tekintsék meg Kreatív bútoraink közül a fotós front megoldást!Az átlagos konyhabútorok – harmonizáljanak bármennyire is az ízlésünkkel - mindenkinek ugyanazt az arcukat mutatják. A Mobilan legújabb technológiájának köszönhetően azonban a lehetőségek száma a végtelenhez közelít, hiszen modern konyhabútoraink és gardróbjaink paneljeihez számtalan kép közül válogathat. Legyen szó egy családi fotón megörökített emlékezetes pillanatról, vagy a képtárunkból kiválasztott hangulatos képről, kedvence igazán egyedivé teheti új beépített bútorait.


A Mobilan Konyha Stúdió bemutatótermét Budapesten (H-1094),  Ferenc tér 6-7. szám alatt találja, további elérhetőségeinkért kérjük kattintson át weboldalunkra.

Köszönjük az Inspirációk Lakberendezés blog olvasóinak a figyelmet, és szeretnénk Önöknek ez úton kedveskedni 10 % -os kuponnal, amit november 21-éig tudnak megrendelni, ha írnak emailcímünkre egy levelet "Inspirációk 10%-os kupon" jeligével. A kupont 2013. december 31-éig beérkező megrendeléseknél lehet beváltani.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig