Lakberendezési üzleted van?

Akkor ez a bejegyzés Neked szól! Kedves együttműködő szponzorom, az általam is használt 3D-s tervezőprogram, az Intericad forgalmazója egy új lehetőséget kínál a lakberendezéssel kapcsolatos (fürdőszoba áruházak, konyhabútor stúdiók, függönykereskedések, kanapésok, stb.) részére.

Növelje eladóterét építkezés nélkül! Az üzletbe betérő ügyfelek szeretnek eljátszani, hogy milyen szövettel, hogy néz ki a kanapé, milyen burkolattal néz ki legjobban fürdőszobájuk, milyen szín összeállításban mutat legszebben konyhájuk. Ha nincs a bemutató termünkben pont olyan berendezés, összeállítás, az érdeklődő a szövet, vagy burkolat mintáról a legritkább esetben tudja elképzelni ezt a térben. A különböző variációk bemutatására eddig több 100 m2 eladótérre volt szükség, ami végtelen beruházást és pénz kiadást jelent.
Egy új szoftveres megoldás végtelen területévé teszi eladóterét, egy képernyőn azonnal meg tudja mutatni a különböző szövetekkel, színekkel az Ön által kínált termék palettát. Az iScan szoftverhez nem kell profi felhasználó, az ügyfél maga tudja eljátszani a variációkkal, lesz részese a vásárlásnak.
További információk: www.intericad.tervezoszoftver.hu/iscan 

Leave a Reply