#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nappali lakberendezése: 1 szoba 3 féle stílus

Talán találóbb lett volna az a cím, hogy egy nappali átalakulása, hiszen Mandi, a vintagerevivals bloggere megmutatta saját nappalijának "fejlődési" folyamatát. A kiindulóképet leszámítva -gondolom ílyen állapotban vásárolták az ingatlant, vagy kezdték el bérelni - mindegyik megoldás magában hordozza az igényességet, és az odafigyelést, bár teljesen különböző stílusjegyeket mutatnak. A legfőbb tanulság szerintem, hogy odafigyeléssel és energia befektetéssel csodákat tehetünk otthonunkban, és nem kell egy az egyben lemásolni aktuális trendeket. Olyannak alakítsuk ki életterünket, ami nekünk tetszik és az otthonosságot jelenti számunkra, s kétségtelen, hogy ehhez szükségünk lesz egy adag bátorságra is.


Előtte állapot:

Első "verzió"


Második "verzió"

 
Harmadik "verzió"

További lakberendezési inspirációk nappalihoz:

-neutrális színek, bézs otthonok
-nappali átalakítása
-10+1 különleges nappali átalakítási megoldás
-tippek nappali berendezéséhez
-10+1 fantasztikus olvasósarok
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Nekem a harmadik verzió tetszik a legjobban. Az első szerintem nem sokkal jobb, mint az eredeti, a második az túl sok, de a harmadik az tökéletes. Hívógató és hangulatos.

  VálaszTörlés
 2. A harmadik tuti jó!!!

  VálaszTörlés
 3. Szívemből/lelkemből szóltál, mert a mi házunk, lakásunk sem nevezhető éppen trendinek- azt mondom magamnak, hogy vidéki-polgári, de annyira otthon - ezt mások is mondják. Ezek szerint még bátor is vagyok?! Kati

  VálaszTörlés
 4. Szerintem meg az eredeti tok unalmas, az osszes tobbi verzioban pedig megprobaltak mindent bezsufolni, hatha trendi lesz...pedig nem. Sorry.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem az első abszolút nincs bútorokkal túlzsúfol

  VálaszTörlés
 6. Szerintem az elso sem tulzsufolt, csak a foto epp karacsonyi osszejovetelkor keszult. Vonjunk le belole legalabb ot embert, egy dobfelszerelest es a karacsonyfat, es szerintem rogton egy elheto, lakhato otthon reszet latjuk. Sokunknak a harmadik verzio fele huz a szive, mivel ez a mai trend. Ha tizenot evvel ezelott toltak volna elenk a kepeket, meglehet, hogy mas tetszett volna. Nekem nagyon tetszett a nappali evolucioja!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig