Nappali lakberendezése: 1 szoba 3 féle stílus

Talán találóbb lett volna az a cím, hogy egy nappali átalakulása, hiszen Mandi, a vintagerevivals bloggere megmutatta saját nappalijának “fejlődési” folyamatát. A kiindulóképet leszámítva -gondolom ílyen állapotban vásárolták az ingatlant, vagy kezdték el bérelni – mindegyik megoldás magában hordozza az igényességet, és az odafigyelést, bár teljesen különböző stílusjegyeket mutatnak. A legfőbb tanulság szerintem, hogy odafigyeléssel és energia befektetéssel csodákat tehetünk otthonunkban, és nem kell egy az egyben lemásolni aktuális trendeket. Olyannak alakítsuk ki életterünket, ami nekünk tetszik és az otthonosságot jelenti számunkra, s kétségtelen, hogy ehhez szükségünk lesz egy adag bátorságra is.

Előtte állapot:

Első “verzió”

Második “verzió”

 
Harmadik “verzió”

További lakberendezési inspirációk nappalihoz:

neutrális színek, bézs otthonok
-nappali átalakítása
-10+1 különleges nappali átalakítási megoldás
-tippek nappali berendezéséhez
-10+1 fantasztikus olvasósarok

6 Comments

 1. Névtelen
  október 21, 2013 / 4:24 du.

  Nekem a harmadik verzió tetszik a legjobban. Az első szerintem nem sokkal jobb, mint az eredeti, a második az túl sok, de a harmadik az tökéletes. Hívógató és hangulatos.

 2. Névtelen
  október 21, 2013 / 4:40 du.

  A harmadik tuti jó!!!

 3. Névtelen
  október 21, 2013 / 7:55 du.

  Szívemből/lelkemből szóltál, mert a mi házunk, lakásunk sem nevezhető éppen trendinek- azt mondom magamnak, hogy vidéki-polgári, de annyira otthon – ezt mások is mondják. Ezek szerint még bátor is vagyok?! Kati

 4. Névtelen
  október 22, 2013 / 4:51 du.

  Szerintem meg az eredeti tok unalmas, az osszes tobbi verzioban pedig megprobaltak mindent bezsufolni, hatha trendi lesz…pedig nem. Sorry.

 5. Maria Horvath
  április 15, 2015 / 9:30 du.

  Szerintem az első abszolút nincs bútorokkal túlzsúfol

 6. Maria Horvath
  április 15, 2015 / 10:06 du.

  Szerintem az elso sem tulzsufolt, csak a foto epp karacsonyi osszejovetelkor keszult. Vonjunk le belole legalabb ot embert, egy dobfelszerelest es a karacsonyfat, es szerintem rogton egy elheto, lakhato otthon reszet latjuk. Sokunknak a harmadik verzio fele huz a szive, mivel ez a mai trend. Ha tizenot evvel ezelott toltak volna elenk a kepeket, meglehet, hogy mas tetszett volna. Nekem nagyon tetszett a nappali evolucioja!

Leave a Reply