#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Brad Pitt szülinapi háza

50 éves lesz idén decemberben Brad Pitt, és Angelina meglepte egy különleges ajándékkal: egy Frank Lloyd Wright által tervezett házzal. A neves építész legismertebb háza a Vízesés ház, amit pár évvel ezelőtt látogatott meg a híres színész házaspár. Brad állítólag nagy rajongója a tervezőnek, ezért amikor kiderült, hogy eladó ez a másik, Wright által tervezett épület, és a hozzá tartozó szív alakú szigetecske, állítólag nem habozott egy percet sem felesége, és megvásárolta az ingatlant. 20 millió dollárért, ha valakit érdekelnek az anyagiak is :) Nézzétek meg, milyen egy ilyen  "antik designer" ház kívülről, és belülről...forrás

  A szép otthonok sorozat további részei:

-Minden idők legkedveltebb kislakása a blogon!-nem érdemes kihagyni :)
-Álmodozás egy görög szigeten 2.
- Egy különleges barlang villa Svájcból
 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!
SHARE:

16 megjegyzés

 1. Az egyik képen látható terasz sziklában való folytatása szerintem jó is lehetne, de igazából az egész ház túl elvont, melankolikus, talán egy kissé beteg (de legalábbis pszihés eset) elmére utal. A színekről nem is beszélve.
  Ági

  VálaszTörlés
 2. azért ez nem éppen A Fallingwater house, amit megvettek. azt egy vízesés fölé építették, nem pedig egy szív alakú sziget fölé.. ez maximum egy f.l.wright által tervezett ház másolata (nem zárom ki a tényt, hogy maga wright tervezte ezt a házat is, de igazából most találkozom először a szigetes verzióval...). tessék figyelmesebben utánajárni a dolgoknak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Idézet a cikkből, "ezért amikor kiderült, hogy eladó ez a másik, Wright által tervezett épület, és a hozzá tartozó szív alakú szigetecske,"
   Tessék figyelmesebben olvasni! :)

   Törlés
  2. "...amikor kiderült, hogy eladó ez a másik, Wright által tervezett épület, és a hozzá tartozó szív alakú szigetecske..." :)

   Törlés
  3. A cikket olvasva "...amikor kiderült, hogy eladó ez a másik, Wright által tervezett épület, és a hozzá tartozó szív alakú szigetecske..."
   A házra rákeresve "...A Frank Lloyd Wright tervezte ház 2008-ban épült. Fő alkotóeleme a kő, ami nem csak kívül, de belül is megmutatkozik..."
   tessék figyelmesebben olvasni :)

   Törlés
 3. Ez nem a vízesésház. Szerintem Wright nem egy dizájner volt hanem a igazi építész.

  VálaszTörlés
 4. Lehet, hogy félreérthető amit írtam, de építész lévén tudom, hogy nem ez a Fallingwater house-Vízesés ház, mindjárt átvariálom a szöveget, hogy senki ne gondolja ezt. Köszönöm

  VálaszTörlés
 5. Szerintem egyértelmű volt, hogy ez nem a vízesés ház, ahogy az is, hogy a belsőépítészeti munka nem Wright.

  Egyébként rettentő nehéz műfajt képvisel ez a ház, hiszen egy család meghítt búvóhelyének nagy és tele van közösségi térrel, a nagy társadalmi élethez pedig kissé "elszigetelt". Tehát ahhot képest, hogy alkalmilag kell funkcionálnia egész találó a berendezés. De persze ez még csak egy felütés.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon nem tetszett.Eröltetett és gázos.És szerintem van ízlésem:)

  VálaszTörlés
 7. Már Én is Írtam: Építész vagyok , és ez nem a "vízesés ház". nem tudom ki tervezte ezt .

  VálaszTörlés
 8. A szövegből egyértelműen kiderül,hogy ez nem a vízesés ház,csak figyelmesen el kell olvasni!

  VálaszTörlés
 9. Csúf az ülőgarnitúra....
  A zuhanyozó jöhetne.

  VálaszTörlés
 10. Csúf az ülőgarnitúra.
  De a zuhanyozó jöhetne....

  VálaszTörlés
 11. Nekem nem tetszik! A környezet csodaszép, de a ház egyáltalán nem fogott meg.

  VálaszTörlés
 12. Gyerekek, ÉPÍTÉSZEK:) olvassátok el figyelmesebben a szöveget, senki nem állította , hogy ez lenne a vízesés ház!:) Egyébként én sem hallottam soha Wrightnak e házáról... de ez semmit nem jelent

  VálaszTörlés
 13. Egyedi,gyönyörű,természetközeli.....
  olyan mint ők(a színész pár)
  .......ennyi;)

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig