#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

10 Ikea klasszikus

Az Apartmenttherapy összegyűjtött 10 olcsó Ikea klasszikust. A hasznos listát kibővítettem én is 1 darabbal, amit szeretek. Ezek közül bármelyiket tervezitek be az enteriőrötökbe, nem fogjátok megbánni hosszútávon sem, egytől egyik szép és kategóriájukban olcsó darabok. 


1, Ezt a fekete-fehér STOCKHOLM szőnyeget nagyon imádom, mert klasszikus eleganciájával több stílusú otthonban is remek kiegészítő. 


2, A Billy könyvespolc egyszerűsége és ára kétségtelenül verhetetlen, ráadásul tényleg jól kombinálhatóak az egyes elemek.


3, A másik könyvespolc favorit, amit sokan utánoztak is, az EXPEDIT szekrény. A kiegészítőkkel teljesen személyre szabhatod. Ezt a fantasztikus ikea hacket ki ne hagyd!


4, A DOCKSTA asztal a design klasszikus tulipán asztalból merített, jó választás konyhai asztalkának, vagy kisebb étkezőbe ebédlőasztalnak.


5, Jöhet a sorba a RIBBA képkeretcsalád is, ami szintén elegáns és olcsó lakásdekoráció.


6, Az 1.990.-Ft LACK dohányzóasztal is már-már klasszikus darabnak számít, annyira kedvelt termék volt, hogy több utódját is megtervezték. Árban verhetetlen, és a formája se rossz, ráadásul a barkácsolók és ikea hackkerek kedvelt alapanyaga. Ha kíváncsi vagy az inspirációkon bemutatott Ikea hackekre, nézd meg ezt a linket.


7, Ha fiókos szekrény, akkor jöhet a Malm, én a tükrös változatát is nagyon szeretem. 


8, A DALFRED bárszék is elronthatatlan választás, ráadásul jól illik a trendi loftos otthonokba is.9, A MELLTORP étkezőasztal (egyébként tényleg hihetetlen, de csak 8.990.-Ft) íróasztalnak is bevállalható, egyszerű formája, letisztultsága szintén érdemessé teszi, hogy felkerüljön erre a listára.10, A MARIUS ülőke az én választásom, stapabíró, olcsó, és rendkívül jól variálható darab, kreatív alkotók végtelenszámú lehetőséget megláthatnak benne. Itt van korábbi néhány verzió, nézzétek csak!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig