Ecover – az egészséges tisztaság

Többször szó volt korábban arról, hogy otthonunk kacatmentessége és egészséges mértékű tisztasága fontos tényezője az otthonosságnak. Szeretném bemutatni Nektek az Ecover céget, mely a környezettudatos tisztítás, takarítás úttörője és hirdetője. Fogadjátok szeretettel lényegre törő bemutatkozásukat. Én különösen érdekesnek találtam gyorsan lebomló műanyag flakonjaikat, és foszfátmentes mosószereiket, amivel nem csak magunkat, hanem a vizeink élővilágát is védjük a káros anyagoktól.

Az öko piac szerencsére most már ugyanolyan változatos kínálatot biztosít a háziasszonyok részére, mint a hagyományos termékeké. A több mint 30 éves múlttal rendelkező, 40 országban forgalmazó Ecover például jelenleg 35 féle terméket gyárt – a prémium minőségű mosószerektől, öblítőktől kezdve a mosogatószereken át az általános tisztítószerekig.

Az otthonunk minden szegmensére kínál gyors, hatékony, 21. századi praktikumot képviselő, környezetbarát, biztonságos megoldásokat.

Az Ecover termékekkel praktikusabban, gyorsabban lehet megteremteni a környezetbarát, egészséges tisztaságot, mint a bekavarós, öntögetős, kimérős, szórós házi praktikákkal (pl. ecet, szódabikarbóna). Nem kell pepecselni, nem büdös, és ugyanolyan természetes.

Ami az egyik legszerethetőbb dolog az Ecoverben, hogy egy márka termékeivel le lehet fedni az egész házat. Egy helyről (ecoverwebaruhaz.hu) meg lehet vásárolni mindent. Biztonságérzetet ad, hogy egyfajta megbízható, elismert (piacvezető) márka köszön vissza a mosogatóról, a mosógép mellől, a tisztítószeres polcról. Nem kell barangolni egy multiban egyik polctól a másikig, hogy megvegyük az x márkájú mosogatószert, aztán a másik (y) márkájú mosószert, z márkájú felmosót felkutassuk.

A cég másik sikere, hogy övék a világ első olyan ökológiai
gyára, amelynek teljes – több mint 6000m2 – tetőfelületét zöld növényzet fedi. A
gyár teljes kialakítása és működtetése abszolút környezetbarát, a környezet
erőforrásait minimálisan használja. A gyártás ezen felül még két európai
ökológiai gyárban történik, így nem utaznak öko termékeik országokon át a
gyártósortól az otthonunkig. 

Nézd meg az Ecover foszfát- és perborát-mentes mosószereit! Az egyik webáruház aloldalon pedig pedig hasznos mosási-, és folttisztítási tippeket találsz.

Ha érdekel az egészséges mosás, tisztítás, és érdekel a környezetvédelem, csatlakozz te is a világ legnagyobb öko mosószer- és tisztítószer gyártójának hazai FB-táborához.

Jelenlétük a Google+-on.

Leave a Reply