#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Főzés Mautner Zsófival: az Electrolux főzőestjén jártam

Pár héttel ezelőtt futott egy különleges nyereményjáték a blogomon, amelyen élményfőzést nyerhetett 3 kedves olvasóm. Múlt pénteken eljött a nagy nap, és részesei lehettünk ennek az élményfőzésnek, amit Mautner Zsófi, a Chili és vanília blog írója vezényelt le. Nagyon jól éreztem magam, az Electrolux Gastroart szervezői igazán kitettek magukért. Fantasztikus helyen, izgalmas alapanyagokból főzhettünk magunknak egy ízletes vacsorát. Jó volt találkozni olvasóimmal: Katival (köszönöm ezúton is a fantasztikus lekvárokat!!!), Évával, és Petyával (Neked is köszönöm a gourman ajándékokat! :) . Amikor a virtuális világból átléphetek a valósba, mindig nagyon jó érzés számomra, ez most is így volt. Nézzétek meg a képösszeállításomat és az eseményről készült videót is. Remélem máskor is lesz alkalmam hasonlóan inspiráló estét Veletek tölteni!Az első képcsokron jól látszik, milyen vidám hangulatban telt az est, örülök neki, hogy találkozhattam Viával, az Urban-Eve bloggerinájával, akinek nemrég megjelent könyvét javaslom olvasásra azoknak, akik még nem találták meg álmaik munkáját. Részt vett a kedvenc utazós blogom szerzője is, Éva, aki a Travellina blogot írja, telis-tele élménybeszámolókkal és hasznos úti tanácsokkal. Aletta barátném a HNA lakberendezési blog írója is elmélyülten alkotott. Kata, a Kicsiházból is eljött, egyébként muszáj megnézzétek DIY karácsonyi ajándék válogatását blogján.


A második képcsokron a csapatom tagjait láthatjátok, és készült egy közös fotó Mautner Zsófival is, akinek nagyon szeretem a receptjeit.

Köszönöm a lehetőséget és a magas színvonalú szervezést a Gastroart Electrolux csapatának, nagyon tetszett ez a kezdeményezésük.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig