#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lakberendezés kis lakásban

Inspiráló párizsi példa következik, egy mindösszesen 16 nm-es (szóval tényleg kicsi...) lakás lakberendezését tanulmányozhatjuk. A francia építész páros (Marc Baillargeon és Julie Nabucet) nem bízott egy négyzetcentimétert sem a véletlenre, igazán jól kitalálta és megtervezte, a szinte tágasnak tűnő mini apartmant. A dobogón helyet kapó konyha, megfelelően el van szeparálva a nappalitól a szintkülönbség segítségével, alatta pedig a franciaágyat bújtatták el. A fürdőszobán kívül még egy dolgozó sarok is elfért, a nappali polcrendszere pedig játékos tárolóként is funkcionál. 


Kis lakás praktikus berendezése:

-Kis lakás nagy ötletek
-Kis lakás, jó stílus
 -Elképedés 24 négyzetméteren!
-Loftos garzon!

SHARE:

2 megjegyzés

  1. Szuper - tényleg! Most a karácsonyi/téli nagytakarítás apropóján, el is tűnődtem, hogy tulajdonképp elég is lenne egy ekkorka lakás:-) Kati

    VálaszTörlés
  2. Hát ez zseniális tényleg! Egyszerűen nem értem hogy lehetséges, hogy a konyha is, és a fürdő is kényelmes/tágas érzetet kelt?...És így elgondolkodtam észrevettem, hogy se mosógép, se ruhásszekrény nincsen, se egyébb "kacat" (pl.: karácsonyi díszek, porszívó, stb.) tartására alkalmas tárolók nincsenek benne. Ettől függetlenül remek lehet Airbn lakásnak, vagy "businessman"-lakásnak, aki sokat utazik és nem tartózkodik olyan sokat a lakásban.

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig