#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Napsugár tükör - DIY - csináld magad!

Szerintem gyönyörűek ezek a napsugár tükrök, fantasztikus, hogy mennyire átjön az üzenetük, az állandó napfény. Gyűjtöttem korábban inspirációs képeket a különböző formákról, és színekről itt és itt. Készítsetek egyet otthonra, vagy ajándékba, ahogy egy kedves olvasó is ezt szeretné tenni. Katalin jött azzal a kéréssel, hogy milyen jó lenne, ha mutatnék egy lépésről-lépésre leírást a blogomon, erről a csodás lakberendezési kiegészítőről.
Kimberly verziója nekem nagyon tetszett, miszerint 4-5 (ha jól számoltam 128 darabot használt) csomag hurkapálcika kell a készítéshez, ragasztópisztoly, egy kisebb méretű körtükör, 2 darab valamivel nagyobb méretű farostlap, egy erős faragasztó, és igény esetén tetszőleges színű sprayfesték.

Én is elkészítettem a saját verziómat, itt találjátok videómat róla!
Adagonként (talán nyolcasával a legegyszerűbb- azaz motívumonként) nyomjunk a ragasztópisztolyból a farost lemezre, és helyezzük el benne a hurkapálcákat. A ragasztás előtt érdemes bepróbálni a helyére őket, és egy csípőfogóval méretre szabni. A vágott felüket rakjátok belülre, a ragasztóhoz, mert az nem lesz olyan szép, mint a gyári darabolás.
Szisztematikusan menjetek körbe ezzel a módszerrel.


A második farostba tetszőlegesen készítsetek egy lyukat a majdani akasztáshoz, amin űzzetek át egy drótot.
Jöhet a faragasztó, vagy akár szilikonos ragasztó, és ragasszátok a tükröt rá a farost elejére, illetve a másik farostot a hurkapálcák hátoldalára. Súlyozva hagyjátok a száradási időn át hatni a ragasztót.További kreatív ötletek:

-Bögre táblakréta jelölővel
-dekorálj ruhával
-kreatív ötlet: gumiállatkákból cserép
-gomba ülőke barkács ötlet
-disco gömb dekorációk
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Én nem hurka pálcikát, hanem saslik pálcát használnék, az ki is van hegyezve, kevésbé törékeny, és van belőle vastagabb, mint a hurkapálcika

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig