#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Példaképpen: lakásátalakítás ötletesen

A Torontóban található lakás az új lakói szerint megérett egy felújítása. Elhatározásuk volt, hogy megőrizzék és kiemeljék az 1858-ban épült téglafalat. Nekem tetszik ez a kiindulópont! A strukturált és erős színű fal mellett már visszafogott formákat, színeket használtak, így is kerek, egész lett a történet. A világos tölgy burkolat, a fehér konyha, az ipari stílusban látszóra hagyott elszívórendszer karaktert adott az otthonnak. A lépcső alatti térkihasználás pedig különösen ötletes, és praktikus. Golbou Rad tervező munkája.


 A szép otthonok sorozat további részei:

-Minden idők legkedveltebb kislakása a blogon!-nem érdemes kihagyni :)
-Álmodozás egy görög szigeten 2.
- Egy különleges barlang villa Svájcból
 -Kis lakás berendezése: Így is lehet 21 négyzetméteren!
 -Ilyen egy színkavalkádos brazil otthon!
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Egy bajom van ezekkel a "before-after" képekkel. Az after képeken mindig felkapcsolják a villanyt, és így persze, hogy jobban néz ki minden.

    VálaszTörlés
  2. Csodás lehet azt a vízcsapot takarítani, ha netán használatban is lesz a lakás. A fa szuper, de a lépcső sötét színe nem igazán illik bele a nappali és a konyha világába, egy természetesebb barna szín, vagy fa sokkal kellemesebb lenne, így olyan mintha nem lenne befejezve.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik, csak az az elszívó(?) cső sok az én ízlésemnek, és az ágyat látva egyből az jutott eszembe, hogy vajon hányszor rúgtak már bele az oszlopba álmukban...

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig