#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Polgári Otthon Shopping days

Holnaptól kapható az újságárusoknál az egyik kedvenc itthoni lakberendezési magazinom, a Polgári Otthon decemberi-januári száma, amiben most KUPON kincseket is találtok!

Érdemes megvenni a magazin ezen lapszámát, és azzal indulni ajándékvadászatra... Olvassátok el összefoglalójukat az új kezdeményezésről:

Az idei év karácsony előtti utolsó hetében először kerül megrendezésre a Polgári Otthon Shopping Days, amelynek célja, hogy a lakberendezési magazin is hozzájáruljon kissé az ünnepi ajándékozáshoz. A december-januári lapszámhoz ajándékba adott kuponfüzet oldalain negyven olyan üzletet találnak, amelyek kínálatában igazi világmárkák is bőséggel előfordulnak. A december 16-22. közé eső utolsó adventi hét ezúttal azért is lesz különleges, mert ezen lakberendezési boltok így együtt még soha nem biztosítottak kedvezményes vásárlási lehetőséget. Akár szeretteinket kívánjuk megajándékozni, akár magunkat, a 10–50%-os kuponok egész biztos örömet fognak szerezni.A Polgári Otthon Shopping Days akciós kuponjai az alábbi lakberendezési üzletekben válthatók be:
(A felsorolt üzletek neveire rákattintva ellátogathatnak az egyes honlapokra és információt szerezhetnek a képviselt márkákról és az aktuális termékskáláról is.)  

Kiemelt együttműködő partnerünk, a törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruház, amelynek az alábbi 17 üzlete biztosít kedvezményes vásárlást a Polgári Otthon magazin olvasói részére.

IDdesign
KARE Budapest

A törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruházon kívüli partnereink: 


Még több infót a Polgári Otthon weboldalán találtok!


És ha találtatok valamit, ami jó vétel volt, töltsétek fel facebook falamra, hadd nézzem meg! 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig