#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Enteriőr stylist szak | Werk Akadémia | Még jelentkezhetsz!

Hol tart a világ - ha építészetről és belsőépítészetről van szó?
Kik a világ formatervezését, és ez által a mindennapjainkat meghatározó designerek, tervezők?
Melyek az idei év trendjei, lakberendezési irányzatai?
Milyen anyagokkal és bútorokkal találkozhatunk a hazai kínálatban, és miként használhatjuk fel azokat?

Büszkén jelentem be Nektek, hogy a Werk Akadémia felkért, szeptembertől legyek a mentora az enteriőr stylist szakuknak. Ez azt jelenti, hogy nem csak tanítani fogok a szakon, hanem szívügyem lesz, hogy a hallgatók mindent megkapjanak az egy éves képzés során, amit szeretnének, és ami a szakmába való elhelyezkedésüket segíti. Még lehet jelentkezni a szeptember közepén induló, 1 éves felnőttképzésre (órák kedd, csütörtök, péntek este lesznek), ha szeretnél enteriőr stylist lenni, nézd meg mit kínál a Werk.

Werk Akadémia felvételiAz enteriőr stylist nem dekoratőr, és nem lakberendező, ha a szakma helyét kívánjuk meghatározni a stylist-képzésben, akkor esetében a tér egyedi és funkcionális megfogalmazásáról van szó. A képzés során az egységes és stílusban tartott látvány szemléletével és tervezésének módszereivel ismertetjük meg – nem kevés gyakorlat közbeiktatásával – a hallgatókat. A Werk egy éves képzésének elvégzését elsősorban azoknak a jelentkezőknek ajánljuk, akik már rendelkeznek némi szakmai gyakorlattal és elméleti ismerettel e területen, de felvételi beszélgetés után ennek hiányában is be lehet a képzésre iratkozni. A képzés célja olyan szakemberek kibocsátása, akik belsőépítésszel együttműködésben vagy önállóan képesek helyiségek és helyszínek, események tereinek a funkciókkal összhangban álló szervezésére, berendezésére – stílusban tartva azokat.

A Werk enteriőrstylist képzése betekintést nyújt a legfrissebb hazai és nemzetközi design lapok, trendek, események világába, és konkrét éles helyzetekben teszi próbára képzésében résztvevőket. A Werk sajátossága, hogy az enteriőr-stylistok bekapcsolódhatnak az Akadémia filmszakos hallgatóinak stábmunkájába filmes berendezési, látványtervezési feladatokban. Az elmélet mellett számos gyakorlati feladatban vesznek részt a hallgatók, legyen az lakás- vagy szórakozóhely újragondolás, átalakítás. A képzéssel megszerezhető kompetenciák:

Werk Akadémia központi tér
Werk Akadémia központi tér


- Eligazodás a stílusok és a dizájn világában, történetükben, irányzataikban, trendjeikben
- Tájékozottság az enteriőrök kialakításában fontos anyagok, tárgyak kérdéseiben
- Áttekintő tudás az iparművészet különféle területeiről
- Stílus történet, stíluselmélet
- Jártasság a térteremtésben
- A szakterülethez tartozó számítógépes program ismeretek, a háromdimenziós számítógépes látványtervezés bemutatása
- Rajztanítás
- Prezentációs, marketing és PR ismeretek
- Alapvető vizuális művészettörténeti ismeretek
- Iroda, szálloda, étterem, kastély, üzlet és lakás styling
- Blogolási alapismeretek
- Networking

Werk Akadémia központi tér
Werk Akadémia egyik tanterme

A képzés erősen gyakorlatorientált, bemutatja e szakma valamennyi jelentős szereplőjét, konkrét gyakorlati lehetőségeket biztosítva ezeken a helyszíneken.

Ha felkeltette érdeklődésed a bemutatkozás, nézd meg a Werk Akadémia honlapját, és facebook oldalát, ott minden megtudhatsz a felvételiről is, és a szak tanárairól is.
Jelentkezéshez ide kattints! Határidő 2015. szeptember 11.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig