#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Hálószobai ötletek: ágy az ablak előtt

Miért ne lehetne felrúgni a szabályokat? Az ablak előtt is jó helyen lehet az ágyatok, ha kicsi a szoba, mindenképpen érdemes megfontolnod ezt a lehetőséget is.
Akár szimmetrikusan középre helyezed elé az ágyat, akár aszimmetrikusan egyik oldalára (ez esetben ellensúlyozd ki egy szép képpel a másik oldalon) jól fog mutatni ezen a szokatlan helyen. Egy szép függönnyel keretet adhatsz neki, és az ablakpárkányt akár éjjeli szekrényként is használhatod.
Nézz még az inspiráló hálószobákat!képek forrása

 További hálószoba ötleteket böngésznél? Ne hagyd ki ezeket sem!


-stílusos éjjeliszekrényke
-romantikus faldísz fotókból
-Ikeás székből éjjeliszekrényt!
-különleges éjjeliszekrények
-6 álomszép hálószoba
SHARE:

5 megjegyzés

 1. Általában a nem-gázkonvektoros lakásokban is valami oknál fogva az ablak alá helyezik el a radiátorokat "alapesetben" (kivéve ha te vagy az építtető fél, és máshová nem kéred, vagy épp utólag át nem rakatod - ami egy albérletben pl. nem kivitelezhető). Így a szabályok felrúgása nem feltétlenül kedv/merészség kérdése :)

  VálaszTörlés
 2. Hosszas vajúdás és külföldi oldalakról inspirálódás után nemrég áthelyeztük az ágyat az ablak alá, szuperül néz ki és sokkal jobban is használható, mint előtte volt. Egyetlen dilemma, hogy mi lesz amikor jön a meleg és csak nyitott ablaknál tudunk aludni? Ugyebár a mi ablakaink befelé nyílnak, nem úgy mint sok helyen külföldön, h felfelé tolható. Jelenleg az egyetlen megoldás, ami kivitelezhetőnek látszik, annyival előrébb húzni az ágyat, hogy ne fölé nyíljon az ablak, és alá vmi tároló/rakodó/akármi egységet létesíteni, ezzel viszont eléggé leszűkül a hely a szoba többi részén. Bármi kreatív ötletet szívesen fogadok!

  VálaszTörlés
 3. Rakd át az ágyat máshová! ;)

  VálaszTörlés
 4. Gázkonvektor elé én azért nem tennék ágyat:( pedig míg radiátoros lakásban laktunk ott volt mindig az ágyam.

  VálaszTörlés
 5. az ágyat azért NEM teszem az ablak elé, hogy 1/ KILÁTHASSAK, 2/ ki tudjam nyitni az ablakot... akár még alvás közben is, mert úgy van: az ablak befelé nyílik! 3/ a hideg, a meleg ne a nyakamba ömöljön!

  VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig