#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

KUPONFÜZET - 2015 FEBRUÁR

Az évek alatt több, mint 6000-ren iratkoztatok fel heti hírlevelemre, amiben mindig kiküldöm a leginspirálóbb aktuális cikkeimet, és a hét legolvasottabb bejegyzését is. Arra gondoltam, hogy megköszönöm hűségeteket, és a feliratkozásért cserébe egy havonta frissülő, ingyenesen letölthető kuponfüzetet adok Nektek! Így hát összefogtam együttműködő partnereimmel és összeállítottunk egy egy hónapig felhasználható kedvezményekkel teli kuponfüzetet a lakberendezés világából. Remélem örömöt szerzek vele, fogadjátok szeretettel! A kuponfüzet egy hónapig érvényes (ez a mostani 2015. február 28-ig), és terveim szerint minden hónapban újabb és újabb akciókkal jelentkezik.

A webáruházakban felhasználható kódokat megtaláljátok a kuponokon, ezeket kell az adott webshopban beírni a kupon mezőbe. A webáruházba a kuponfüzetből is ellátogathatsz, ha a kis kék gémkapocsra klikkelsz a füzet megfelelő oldalán.

Ha bármi gondotok lenne (csak mert ez az első ilyen kuponfüzetem), írjatok nekem emailt nyugodtan és igyekszem elhárítani, de remélem nem lesz!
JÓ LAPOZGATÁST!

SHARE:

2 megjegyzés

Blogger Template by pipdig