#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Ki szereti a jógát?

Annyiszor próbálkoztam jógával már életem során, de egyszerűen még nem találtam meg az igazit belőle. Tudom, hogy sok fajtája van, legutoljára Judittal mentünk el egy helyi mozgásközpontba, de nem sikerült átszellemülnöm. A következő célkitűzésem, hogy megnézem a hot jógát, amit egy másik barátnőm javasolt, hátha az bejön, Ti voltatok már olyanon? Szóval, az egész téma azért jutott eszembe, mert tesztelésre küldtek egy Lenovo Yoga 3 pro notebookot, hogy nézzem meg, ezt az újdonságot közelebbről is, mit tud, és bejön-e nekem. Ellentétben a jóga órákkal, ez a kis szépség, elsőre magával ragadott.

Amikor kivettem a dobozából, már akkor különlegesnek éreztem, vékonysága és könnyedsége miatt. Kinyitottam, kívülről mattezüst felülete van, ujjlenyomat mentes, belülről a tapintásra kicsit bőrhatású, fekete, felülete pont annyira tapadt, hogy nem féltem attól kicsúszik a kezemből. Az egész annyira vékony, mintha egy magazin lenne. A bekapcsolás körülbelül 2 másodpercig tartott, már lehetett is netezni. Nagyon gyors volt, pattogtak az oldalak, de nem csoda, hiszen Intel Core M processzor van benne.

De messze a legkülönlegesebb tulajdonsága szerintem, hogy különböző hajtogatási módokban használható:

1.ultravékony és könnyű normál notebookként,

Lenovo yoga 3 pro notebook


2. tabletként, ha teljesen hátrahajtom, hiszen érintőképernyős is


Lenovo yoga 3 pro notebook


3. és tv-szerűen, ami azért szuper, mert így a youtube csatornákat hátradőlve nézegethetem, böngészhetem kedvemre, vagy ha éppen internetes receptből sütök valamit, akkor is nagyon ideális. (Tudtátok, hogy a kedvenc amerikai eatclean bloggerem a Detoxinista, isteni receptjei vannak, érdemes böngészni az oldalát)

 
Lenovo yoga 3 pro notebookValóban illik minden szép női táskába és trendi otthonba.

Ha mindenképpen valami negatívumot kellene keresnem benne, akkor talán azt mondanám, hogy lehetne vagányabb, csajosabb a külső kinézete, mondjuk fehér, vagy valami mintás külső borítású. Persze a férfiaknak ez az ezüst a tökéletes, nem vitatom.
 
A notebookként és táblagépként is használható vékony és hihetetlenül könnyű Lenovo Yoga 3 Pro készülék szerintem jó választás lehet annak, akik sokat vannak úton, és mindenhol, több funkcióban (kávézó, munkahely, iskola, ügyfél, otthon) szeretnék használni notebookjunkat. A legújabb Intel Core M processzort használja amit kifejezetten úgy terveztek meg, hogy rendkívül mobil legyen miközben a maximális teljesítményt adja. Az Intel Core M akár 50 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújthat a korábbi processzoroknál (mint arról tájékoztattak), és a legvékonyabb készülékekben is remek teljesítményre képes, miközben üzemideje akár a korábbi modellek duplája is lehet.


Összegezve, örülök neki, hogy megcsodálhattam közelről is egy ilyen vékony, könnyű és hajlékony szépséget, tényleg más élményt nyújtott, mint amit eddig tapasztaltam a notebookjaimmal. 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig