#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyereményjáték: újra Haboo puffot nyerhetsz!

*****A szerencsés nyertes pedig Csibe, azaz Szaszi Ibolya lett, köszönöm mindenkinek a részvételt!****

Az idei év első nyereményjátékával én szeretnélek meglepni Titeket, és erre két nyomós okom is van azon kívül, hogy ezzel is kifejezhetem a szeretetemet az irányotokba...
Egyrészt szeretném megismételni a tavalyi év legsikeresebb játékát, így egy újabb esélyt adni arra, hogy ez a sokak által vágyott, gyönyörű kötött Haboo puff, még egy szerencsés olvasóm lakását díszíthesse. A másik, nem titkolt célom, hogy egy kis információt kapjak azokról a lakberendezési témákról, amik konkrétan foglalkoztatnak Titeket mostanában, annak érdekében, hogy még több hasznos tartalommal tudjak majd jelentkezni ebben az évben.

A játékra való jelentkezés feltétele: emailben válaszolj nekem az alábbi három kérdésemre!


Szeretnéd megnyerni kedvenc színedben ezt a Haboo puffot?  

Kérlek küld el válaszaidat az alábbi 3 kérdésemre a válaszaidat az emailcímemre: anita@inspirithome.hu 

levél tárgya: jelentkezés a Haboo nyereményjátékra1, Lakásfelújításod, vagy átalakításod során mi volt a legnehezebben átlátható kérdéskör számodra? (ha még Te az átalakítás előtt vagy, kérdezz meg egy ismerősödet, rokonodat, aki már utána van) Írj erről a probléma kőrről egy kicsit részletesebben nekem, hogy miért.

2, Ha szakértőhöz fordulhattál volna (legyen az bármelyik műszaki terület, vagy a lakberendező), mi lett volna  az a 3 kérdés, amire ha akkor választ kapsz akkor, nagy segítséget jelentett volna. (Lehet több kérdés is, mint három...)

3, Biztosan most is van olyan dolog az otthonodban, amin szeretnél változtatni... Ha most, ezzel kapcsolatban 1 kérdést feltehetnél nekem, mi lenne az?

Válaszaidat az anita@inspirithome.hu emailcímre várom. Ne felejtsd a levélbe beleírni, melyik színű puffot kéred, ( majolika kék, mandarin, smaragd, taupe, osztriga - itt megnézheted az összeset) ha Neked kedvez a szerencse.Játssz velem ezért a gyönyörű kötött puffért!

A játék 2014 január 21-én, éjfélkor zárul, másnap sorsolok is. A szerencsés nyertes házhoz szállítással kapja meg nyereményét.

Minden résztvevőnek nagyon örülök, és az emailekre mindenki kap visszaigazolást tőlem!
Anita

A játékhoz nem szükséges facebook tagság. A blogba írt kommenteket sajnos nem tudom elfogadni, kérlek az emailcímemre írjatok. A nyertest emailben is fogom értesíteni, és ebbe a bejegyzésbe is bele frissítem a nevét.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig