#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Padlásból otthon! Nézzétek meg a VELUX pályázatának nyertes otthonát

A március elején meghirdetett Padlásból Tetőtér pályázat zsűrije és a felkért szakértők egy budapesti, kétgyermekes családot és XV. kerületi házukat választotta a minta tetőtér-beépítés megvalósítására. Ennek a pályázatnak a célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a padlásra mint a lakótér bővítésének kézenfekvő, gazdaságos és rövid kivitelezési igényű lehetőségére. Nézzétek meg, hogy néz ki most a lakás, és kövessétek nyomon a beépítést!


„A Padlásból Tetőtér pályázatra közel 200 regisztráció érkezett” – mondta Kárpáti Marianna, a VELUX Magyarország Kft. marketing vezetője, a pályázat felelőse.
„Ez a szám jól tükrözi, hogy sok olyan családi ház van Magyarországon, ahol az ott élők számára a tetőtér vonzó lakóteret jelent. A VELUX cég által felajánlott 5 millió forint egy átlagos, kb. 80 négyzetméteres tetőtér-beépítés teljes költségvetésének csak maximum a felét teszi ki. Nagyon örülök, hogy a Szarvas család pályázata alapján, Budapesten, a XV. kerületi házukban megtaláltuk az ideális minta tetőtér-beépítés helyszínét.”

Ez a "20-as években épült ház a kiindulási alap:


A földszint berendezése:A feljáró:"Azért is örültünk a VELUX pályázatnak, mert így a határidő miatt kénytelenek voltunk másfél hónap alatt egy kerek egész tervet összerakni” – mondja Zsuzsa, a boldog nyertes. „A bonyolult tervezési, költségbecslési munkák mellett jó volt, hogy a fotók, videók elkészítésében a gyerekek is részt vettek, és még az alaprajzot is segítettek kiszínezni.” A nyertes pályázat alapján a mintatetőtér tervezése a VELUX Magyarország Kft. által megbízott építész feladata. A nettó 5 milliós pályázati díj a teljes beruházásnak csak egy részét fedezi, a többit a nyertes család állja.

A beépítést folyamatosan nyom tudjátok követni a VELUX Magyarország weboldalán illetve YouTube csatornáján is.SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig