#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Túl meleg van otthon? Klíma helyett ajánlom...

Végre végre itt a kánikula, imádom. Bárhova megyek, mindenkinek melege van, én pedig azt kívánom, bárcsak ne érne véget az a forróság. A tavalyi nyáron nem tudtam eléggé feltöltekezni a melegből, most igyekszem minden alkalmat megragadni, mániákusan szeretem. Kivéve persze, amikor hazaérek, akkor jól esik a hűs lakásba megérkezni. És persze éjjel is a hűvös levegőt szeretem. Mit tehetünk ilyenkor? Íme pár tipp a VELUXTÓL.

velux árnyékoló inspirációkMindenki tudja, hogy a klíma, bár átmenetileg jól esik, de nagyon sok káros hatása van, nem csak az otthonunk levegőjére, hanem a bőrünkre, hajunkra is. Sokkal jobb megoldás, ha a teljes elzártság helyett, árnyékolókkal védjük otthonunkat. 

A VELUX árnyékolókkal magunk szabályozhatjuk, mennyi fény jusson a tetőtéri helyiségekbe, miközben kellemes lesz a hőmérséklet is. Az új kollekció tökéletesen illeszkedik minden VELUX tetőtéri ablakra. Nézzük meg egy picit szokásainkat, ez segít abban, hogy a kiválasztott árnyékolók tökéletesen passzoljanak a napi rutinunkhoz. 

velux árnyékoló inspirációk

Reggeli készülődés: A hálószoba fényzáró rolója mellett a napsugarak biztosan nem ébresztenek fel idő előtt legédesebb álmunkból. Ha inkább napfényre ébrednénk, érdemes sötétítő kampós rolettát választani, mely erősen sötétít ugyan, de mégis beszűrődik némi fény. Készülődéskor az érdeklődő szomszédságot harmonikarolóval vagy reluxával könnyen kizárhatjuk a fürdőszobából.

velux árnyékoló inspirációk


Aktivitás egész nap: A hatékony munkavégzéshez szükségünk van természetes fényre, az erősen tűző napsugarak igen zavaróak. A nappaliban és a konyhában jó szolgálatot tesz a római roló vagy a roletta, a nappaliban a sötétítő kampós roletta vagy a fényzáró roló. A hőség, és a szobák felmelegedése ellen külső hővédő rolót érdemes használni. 

Ha Nektek is van praktikátok, hogy otthon, hogyan védekeztek a hőség ellen, osszátok meg velem, nagyon kíváncsi vagyok ki adja a legviccesebb tippet!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig