#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Húsvéti asztaldekoráció - egy kis előzetes

Múlt héten leforgattuk a második kisvideót a Tchibo Magyarország részére. Nagyon izgalmas volt, alig tudtam a sok szépséges húsvéti asztaldekorációjuk közül válogatni, hogy mik is kerüljenek be a kisfilmbe. Kedvenceim a színes Jumbo bögrék voltak, és a világító barka ágak voltak, ezek csütörtökön érkeznek meg a boltjaikba, de a webshopjukban már sok kapcsolódó termék kapható mától.
Igazi nyuszi (nem is kicsi... :) is részt vett a forgatáson, és becsempésztem 3 dekorációs ötletet is a kisfilmbe. Hamarosan megláthatjátok, már alig várom, hogy megmutathassam Nektek! Addig is ízelítőül mutatok néhány werk fotót, a Tchibo.hu-ra kattintva pedig már láthattok néhány terméket is ebből a szortimentből. 

Ha Ti is szeretnétek búzafüvet csíráztatni az ünnepi asztalra dekorációnak, a következő módon kell eljárnotok: egy-két marék búzaszemet (bioboltban kapható) egy befőttes üvegben jó alaposan mossatok át, öntétek le róla a vizet, és hagyjátok egy éjszakán át, hogy elinduljon bennük az élet. Utána a megfelelő tartóedénybe (lehet ez egy kiszuperált serpenyő kerámia kaspó, balkonláda, vagy egy nagyobb bögre) tegyetek virágföldet, jöhetnek a búzaszemek, és a tetejére egy kis föld. Locsolgassátok naponta, körülbelül 1-2 hét alatt nő meg ekkorára. De meg is lehet fodrászolni közben... :)

****FRISSÍTVE! Megérkezett a videó, ide klikkelve megnézhetitek****

Álomszép kék ruha: Zigibrand
Csatlakozzatok nemrég elindított Instagram oldalamhoz, még több "élő" közvetítésért: www.instagram.com/csorbaanita

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig