#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Legjobb otthon kiállítás 2014 - Felhívás kézműveseknek, kreatív alkotóknak

"a legjobb otthon" Lakberendezési Kiállítás és Vásár idén 2014. május 9-11-ig kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban (SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ) 2014. május 9-11-ig. A szervezők lehetőséget biztosítanak kézművesek és kreatív alkotók, termelők részére, hogy portékájukat a helyszínen bemutassák és árusítsák a látogatóknak. Erre egy kijelölt helyen díjmentesen kapnak 4 nm-en asztalt 2-4 székkel, és az asztalok mögött egy paravánt, amire elhelyezhetik bemutatkozó anyagukat. Cserébe a látogatók részére mindhárom napon bemutatót terveznek, és lehetőséget teremtenek valamilyen - a termékükhöz kapcsolódó - kreatív alkotómunkára az asztaluknál, amihez az alapanyagot biztosítják.

Ha szeretnéd megmutatni termékeidet ezen a 3 napon, jelentkezz a szervezési osztályon, Szentendrei Adriennél: szentendrei.adrienn@syma.hu 06308157072


Ha szeretnéd megmutatni termékeidet ezen a 3 napon, jelentkezz a szervezési osztályon, Szentendrei Adriennél: szentendrei.adrienn@syma.hu Egy érdekes RAJZPÁLYÁZAT felhívásuk is van, ha általános iskolás a gyermeked, nézd meg feltétlenül!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig