Olasz főzőest a Miele főzőiskolában

Meghívást kaptam a Miele főzőiskolába egy különleges főzőestjére, aminek nagy örömmel tettem eleget ezen a héten kedd este. A házigazdája a rendezvénynek ugyanis Annamária volt, a Rozmaring és Csokoládé blog írója, így különleges olasz menüsort főztünk, azonkívül, hogy végre személyesen is megismerkedhettem a Miele háztartási gépeivel használat közben. Körülbelül 15-en voltunk, ismeretlenek, de a közös "munka" hamar összehozott bennünket. Előételnek töltött, rántott olajbogyót készítettünk, ami tipikusan olyan étel, hogy vendégvárásba készíti el az ember, nagyon jó volt készíteni és kóstolni is. Mellé articsókát sütöttünk ki bő olajban, élmény volt közelről megismerkedni ezzel a zöldségfélével, nyersen még nem volt szerencsém hozzá. A főétel elkészítésébe már kevésbé folytam bele, de határozottan jó illata volt a végeredménynek. A Miele rendszeresen tart különben különböző tematikájú főzős rendezvényeket, amik igazán jó esti programot szolgáltatnak, készíthetsz olyan fogásokat, amikkel otthon nem próbálkoznál, és kipróbálhatod ezeket a fantasztikus felsőkategóriás sütő-főző eszközöket, amikkel most volt szerencsém személyesen is tapasztalni, mennyivel könnyebben, és megbízhatóbban is megy a konyhai munka. Nem véletlen, hogy amelyik ügyfelemnek egyszer már volt Miele háztartási gépe, utána nem is szeretne soha másikat.

Nézzétek meg a képeket, amiket Alettával készítettünk!

 Articsóka még nyersen.



 Articsóka nem használt szirmai...



Itt várakoztak a terítékek, hogy belekerüljenek az alkotásaink...


Annamáriával...



Az olivák a panírozás alatt...



Sül a citromos csirke.


Kész az olajbogyó!

Köszönöm a szuper estet a Mielének!

Share:

0 comments

LEGKEDVELTEBB