#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Anyák napi ötletek - 3 kreatív inspiráció

3 különleges kreatív ötletet gyűjtöttem egy csokorba Anyák napjára, készítsd el valamelyiket!  Még több inspirációt találtok Inspirációk Ünnepnapokhoz facebook oldalamon, ott még tudtok kutakodni egy kicsit alkotás előtt. Ha készítettél valami szépséget, töltsd fel nyilvános üzenő falamra, és inspirálj Te is minket! A bejegyzés végére is szeretettel várom a linkjeiteket, ha saját blogon már esetleg közzétettétek.Íme a három különleges ötlet:1, Képeslapfüzér, üzenetekkel


Készíts mintás papírból képeslapokat, vagy vásárolj színes borítékokat, ha úgy jobban tetszik, és töltsd meg személyes üzenetekkel, verssel, vagy akár egy linkkel, qr kóddal a kedvenc dalaitokhoz. Nagyon szeretem például Rádó Zsófia EMK blogját és facebook oldalát, ahol rengeteg pozitív üzenet körül válogathatsz.


Sablont a borítékhoz itt is találsz, de ha egyszerűbb, nyiss szét egy meglévő borítékot, és azt rajzold körbe a színes papírokon.

Ha megszáradtak a borítékok, és be is töltötted őket, akkor jöhet egy szép zsinór, amit szintén ragasztó segítségével rögzíts. Díszítheted még szép papírvirággal.2, Féldrágakő alátét


Sokan szeretik a féldrágaköveket, ezeket akár poháralátétként is lehet használni. Aranyozott széllel a legszebbek, persze ezeknek az ára nagyon magas, ezért jó ez a kis DIY ötlet: vegyél sima kőszeleteket (a nagyobb szeletek ára 1.000.-Ft körül van ásványboltban), fogj egy arany akrilfestéket, és egy piciket ecsetet, és fesd őket körbe. A hatás nem marad el!


3, Láblenyomatos virágcserépEz a láblenyomatos pillangó nagy kedvencem, és nem csak poszternek jó. Elkészíthetitek virágcserépre is pici lurkó lábnyomával. Dátumot ne felejtsetek rá írni, és jöhet bele egy szép cserepes virág is!


forrás

Kövessétek blogomat a facebookon, instagramon, vagy iratkozzatok fel heti hírlevelemre, amiben a postaládátokba kapjátok a heti legkedveltebb cikkeket.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig