#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Construma 2014 személyes beszámoló

A héten tart nyitva a Construma, a szakmai napok már le is zajlottak, de ma meg holnap még megnézhetitek a kiállítást. Mindenképpen érdemes is kimenni, és körülnézni, ha átalakításon töritek a fejeteket. Rengeteg különleges terméket, és érdekes cégbemutatkozásokat is láthattok. A "G" pavilonban van az Otthon Design kiállítás, aminek egyik standján a blogomat is népszerűsítem. A közös standon nem csak az inspirációk blogom, hanem Topor Erika Kertportál.hu oldala, és Fias Berta koléganőm Luispirit.hu magazinja is bemutatkozik. A stand szépségéért a Lotusz Kertművész, az Exotic Wood Kft, A Geo 96 Kft KŐ-TÁR, és a Tatu napvitorla felelt elsősorban, és gyönyörűségesen is sikerült, nézzétek meg, a 101-es szám alatt.


Most pedig megmutatom, én melyik standokat tartottam a legszebbnek, vagy valamiért a legkülönlegesebbnek:A Marrakesh Cementlap standja fantasztikusan mutatósra sikerült, amúgy is nagyon szeretem a cementlapjaikat (hamarosan lesz náluk saját mintám is!), de így együtt bombasztikusan mutattak.Kiállítási kedvezményeket érdemes igénybe venni náluk!Ha kimentek, vegyétek meg a Polgári Otthon magazin legújabb lapszámát (vagy valamelyik régebbit akciós áron) igazán jól sikerült az idei első kiadványuk.


Szemkápráztató közelről (nem csak a fotón :), gyönyörűséges messziről az új Farrow and Ball tapéta.


Nézzétek meg új színeiket, bele fogtok szeretni! Az összes színt a palettájukról megvehetitek falfestéknek, mosható falfestéknek, fa- és fémfestéknek, padlófestéknek, kültéri festéknek, fényes kivitelben, selyemfényű kivitelben, és szupermattban egyaránt, érdemes elidőzni és megismerkedni a termékeikkel.Felfedeztem a korábban a facebook oldalamon nagy közöség sikert aratott kavics panel gyári verzióját is, nézzétek csak! Beszerezhető a Mondanonál.

És végül, de nem utolsó sorban a Magyar Design standján is nézzetek körül, nekem legjobban ez a különleges fotel tetszett, amit Jónás Attila tervezett.

Csatlakozzatok Instagram oldalamhoz is, mert jövő héten élőben számolok be ott a Milánói lakberendezési kiállításról, amit már izgatottan várok!

Ha nem akarsz lemaradni a friss információkról, iratkozz fel heti hírlevelemre.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig