#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Felújítás? Akkor hőszigetelés!

Otthonod tavaszi felújítása során ne feledkezz meg a megfelelő szigetelésről sem! Olvasd el szponzorom hasznos tippjeit és győződj meg elsőkézből a hőszigetelés hihetetlenül szuper tulajdonságairól:

 1. Ideális hőmérséklet télen-nyáron

Nyáron kellemesen hűvös, télen pedig igazán meleg otthonra vágysz? Mindez nagyobb energia-befektetés nélkül válik lehetővé, ha megfelelő vastagságú hőszigetelést használsz. Nézd meg, milyen vastagság kell ehhez! 


Ne hagyd ki további 3 szakmai tanácsunkat sem, olvass tovább!2. Energiatudatos otthon

Megéri hőszigetelni, ha szeretnél tenni valamit a környezetért! Egy jól szigetelt ház fűtéséhez szükséges energia előállítása során sokkal kevesebb széndioxid keletkezik, mint egy szigeteletlen ház esetében. Egy jó minőségű szigeteléssel így a következő nemzedékek javára fektetünk be.


3. Nincs több penész

A hideg falak gyakran penészesedéshez vezetnek (sőt légúti és reumás megbetegedéseket is eredményezhetnek), amire szintén kiváló megoldás a megfelelő vastagságú és egyenletes hőszigetelés. Még több információt itt találsz!4. Spórolj!

 A hőszigetelés legnagyobb előnye, az energiatakarékosságon túl, hogy rengeteg pénzt is spórolhatsz. Segítségével kevesebb lesz a klíma- és fűtésszámlád, sőt 25-30 évig biztosan nem kell kicserélni, és akár már 3-4 alatt is megtérülhet az ára. Hogyan? Kattints!


Ugye milyen szuper dolog a hőszigetelés? Válaszd Magyarország egyik kedvencét, az Austrothermet. Kattints az akcióra!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig