Milánói Expo 2. rész: azok a csodálatos konyhai főzőeszközök

A múlt héten, ahogy hazaértem a milánói bútorvásárról, ami az első számú lakberendezési és bútoripari kiállítás a világon, ízibe felraktam beszámolóm első részét, amit itt olvashattok. A második részben szeretném megmutatni Nektek a Miele újdonságait, vagyis, hogy milyen technikai csodákkal, formatervezett konyhai főzőeszközökkel találkozhatunk majd az elkövetkezendő években.

Érdemes tovább olvasni, és megnézni a világ újdonságokat!

A Miele standja kívülről is az egyik legimpozánsabb, és legméretesebb volt, nézzétek meg a látványát!

Belépve a kiállítóterükbe, egy letisztult és elegáns látvány fogadott minket, a hangsúly az önmagában szép és okos technikai berendezéseken volt.

Kedvencem ez a woknak kialakított, anyagában besüllyesztett kerámialapos sütő volt, nézzétek csak!

A kialakított környezet elegáns volt, és sallangmentes, nagyon tetszett, hogy a mennyezetre is felfuttatták a kerámialapot imitáló felületet, aki figyelmesen szemléli a fotót, megtalál rajta, amint lelkesen integetek 🙂

Ez a 4-es sütőkombináció (természetesen mind különböző funkcióval bír, amiből kiemelném a gőzsütőt), falba süllyesztve álomszépen mutatott.

Rácsodálkozom a kissé a térbe kiemelkedő, ámde rejtett hűtőszekrényre… (Aletta, szólhattál volna, hogy húzzam be a hasam 🙂

Finom részletekben sem volt hiány… Fő színpárok: szürke-fekete. fekete-fehér,  szürke-fekete fehér. Hogy ne váljon véletlenül sem unalmassá, játékosan oldották meg a beépítéseket.

Köszönöm a Mielének a támogatását, hogy megnézhettem élőben is újdonságaikat! Ha szeretnétek ti is látni  termékeiket, nézzetek be hozzájuk a bemutatótermükbe, vagy vegyetek részt egy izgalmas főzőtanfolyamukon!

Még több érdekes részlet jön majd a harmadik részben, kövessétek blogomat a facebookon, instagramon, vagy iratkozzatok fel heti hírlevelemre, amiben a postaládátokba kapjátok a heti legkedveltebb cikkeket.

fotók: Hujber-Nagy Aletta, Aletta cikkjét a Miele standjáról, még több fotóval itt találjátok, ha olvasgatnátok még a témában.

1 Comment

  1. aletta
    április 22, 2014 / 10:27 du.

    Így is nagyon csini vagy Anita! 😉

Leave a Reply