#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Milánói Expo - 3. rész

Beszámolóm 3. része következik, ami azt jelenti, hogy már 2 hét is eltelt amióta hazajöttem Milánóból, de jó is volt!!! Még mindig azt érzem, hogy csodaországban jártam.  Ebben a részben svédasztal szerűen kínálom a látnivalókat, a legérdekesebbeket szedtem egy borzas és rendetlen csokorba!Az első képen egy fantasztikus könyvespolcot láttok, ehhez foghatót még egy fotón sem láttam, nem hogy élőben. Élőben is csodásan vibráló, elegáns, és merész volt! Rögtön kedve támad az embernek olvasni, ebben a süppedős, pihe-puha napsárga fotelben...


Most a DIY szerelmesei fognak örülni, a következő 3 képen ugyanis elleshetnek néhány ötletet. A filcből megvarrt szobanövény (segítsetek mis is a neve ennek???) , illetve a futó liánszerű szépség, igazán mutatós dekoráció, és nem is kell locsolni... :)Karton pingvinek, gomb szemekkel...


Ez a konyhasziget megoldás:  a beharapott fa pulttal teljesen szerelembe estem. Annyira jól mutatott élőben... 


Tom Dixon lámpa csodái, egy csokorban... isteni volt!


Az intsagramomon posztoltam már ezt a gyerekszobai hálósarkot és "dolgozó"-helyet, igazán fantáziadús és letisztult.Voltak vicces részek is, ízléses, és kevésbé az. Ez egy barika fiókos komód, ki-ki belátása szerint rendezheti valamelyik előbbi kategóriába... :)


A Diesel Living a kedvenc standom volt, ott fotóztam egy különleges hold dohányzó asztalt, és egy egészen vad "Punk is ded" neonfelirattal megvilágított enteriőr részletet.
És végül beletérdelhettem egy Fabio Novembre székbe is!
A beszámolómat 1. részét itt, 2. részét pedig itt olvashatjátok. Iratkozzatok fel hírlevelemre, kövessetek a facebookon, és intagramon is.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig