SÁRGULJ! – Tavaszi napsütés

Tavasszal minden pillanatát kiélvezzük a napsütésnek, és örömmel engedjük be otthonunk legeldugottabb zugába is. Mesterséges színezékként is becsempészhetjük az egyes helyiségekbe, mutatok néhány példát arra, hogyan és hol mutat jól a napsárga a falainkon innen, és túl.

Ha a bejárati ajtó sárga, meg is van adva az alaphang… de menjünk beljebb is!

Ez a nagy kedvencem: mindig süt a nap, amikor felkelsz! Megveheted az etsy-n ezt a falmatricát, vagy fel is festheted a faladra SK.

És ha az ablaktok sárga?

Tavaly (vagy tavalelőtt volt az már?) ott voltan az Ikea PS bemutatóján, amikor paicra dobták ezt a vitrin szekrénykét, nagyon jól néz ki élőben is. Jópofa, hogy a szekrény hátulja is üveg!

Ilyen, ha sárga az ülőgarnitúra és a lámpák…

Egy antik tükör kerete besárgulva?

És végül, de nem utolsó sorban, láthatjátok, mennyire jól mutatnak különböző formájú székek egymás mellett egy színre hozva!

 Nézelődj még nálam: -konyhai edények ötletes tárolása-különleges konyhai hátfal megoldások  –5 tuti konyhai tárolási trükk, amikre eddig nem gondoltálkonyhaszigetekTAPÉTÁT a konyhába!Egy csodás épített konyha

1 Comment

  1. Névtelen
    április 11, 2014 / 12:11 du.

    Kedves Anita! Köszönöm ezeket a gyönyörű inspirációkat, a vitrinbe azonnal beleszerettem! Mindenképpen beszerzek egyet, és az kifejezetten tetszik, hogy üvegből van a hátulja.

Leave a Reply