#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

5 tipp tetőfelújításhoz

Fogadjátok szeretettel új szponzorom igen hasznos tippjeit tetőfelújításhoz!


Itt a tavasz, és még mindig halogatod az elavult pala- vagy bitumenes zsindelytetőd cseréjét? Légy óvatos, mert csak igazán jó minőségű tető védi hosszútávon otthonod és családtagjaid a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokkal szemben! Ha a házad stílusára is különösen kéItt a tavasz, és még mindig halogatod az elavult pala- vagy bitumenes zsindelytetőd cseréjét? Légy óvatos, mert csak igazán jó minőségű tető védi hosszútávon otthonod és családtagjaid a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokkal szemben! Ha a házad stílusára is különösen kényes vagy, akkor igazán jó megoldásra lelsz majd 5 tetőfelújítási, és ház “szépségápolási“ tippünk segítségével! 

1. Utazz a biztonságra!
Te is szenvedsz a kiszámíthatatlan és szélsőséges időjárástól? Vigyázz, ez egyre rosszabb lesz! Ha nem akarsz kellemetlen meglepetést, olyan tetőt válassz, amely vihar- és jégesőálló, valamint beázás mentes. Szerinted, melyik tető tudja mindezt? Ha idekattintasz, akkor azt is megtudhatod, hogy melyik tető vészelt át sértetlenül például 180 km/h-val tomboló viharokat is, 8 pontos rögzítésmódjának köszönhetően.


2. Pillekönnyű 

 Tudjuk, hogy tetőfelújításkor nagy megtakarítást jelent, ha egy tetőfedő anyag valóban pillekönnyű (és nem csak a marketinges állítása szerint). Miért? Mert így az elavult tetőszerkezet akár bontás és megerősítés nélkül is újrafedhető, mellyel temérdek pénzt és időt spórolhatsz meg. Hab a tortán, hogy egy pillekönnyű tetőt akár a meglévő héjazatra is rátehetsz, amivel még a bontás költségeit is megtakaríthatod. Kattints ide, és meglátod, hogy melyik az a tető, amelyik a hagyományos tetőknél hétszer könnyebb!3. Egy tető három generációnak = jó befektetés
Szeretnéd, hogy a gyerekeidnek se kelljen többé tetőt cserélni, és a karbantartási költség gyakorlatilag nulla legyen? Válaszd a kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acél tetőt, amelyre ez a gyártó, 50 év időjárás- és korrózióállósági garanciát vállal! Tetszik? 4. Környezettudatos tető? Tessék! 
 Ha jelszavad a környezettudatosság, akkor tető esetében se add alább! Ez a tető-unikum, anyagának köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, és nem bocsát ki gázokat. Anyaga, és Új-Zélandról származó gyártástechnológiája is kifejezetten környezetbarát. Nézd meg, hol gyártják Magyarországon!5. Új tető = álomotthon 
Maximális biztonság vagy kifinomult szépség? Nem kell egyikről sem lemondanod! Ha stílusos tetőről álmodozol, de első a megbízhatóság, nézd meg ezeket a káprázatos tetőformákat. Garantáltan odaleszel értük! 

Hogyan spórolhatsz a GERARD születésnapi akcióval akár 30%-ot? Kattints!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig